Testimonial Anca si Nicolae - Luna de miere Mauritius septembrie 2019 - Zilwa Attitude Resort

Recomand cu drag FreshHolidays pentru o vacanta reusita si fara batai de cap. Noi am colaborat cu ei pentru luna de miere si totul a fost foarte bine organizat.

Recomand cu drag FreshHolidays pentru o vacanta reusita si fara batai de cap. Noi am colaborat cu ei pentru luna de miere si totul a fost foarte bine organizat. Ecaterina ne-a ajutat mult sa ne decidem pentru destinatie si ne-a raspuns la orice intrebare cu rabdare. De la plecare pana la intoarcerea acasa totul a decurs bine, nu am avut nici un fel de probleme. Ei au parteneri locali in Mauritius cu care ne-am inteles foarte bine. Cazarea (Zilwa Attitude), transferul la hotel, excursiile organizate, primirea de care am avut parte cand am ajuns..totul a fost perfect. Mauritius este o destinatie de vis, cu locuri superbe; va lasam ca marturie cateva fotografii si va recomandam sincer locatia si pe cei de la Fresh Holidays.

Oferte recomandate in Mauritius

Luna de miere Mauritius 2021

Mauritius

Luna de miere

Vacante romantice si recomandari pentru luna de miere in Mauritius - oferte Mauritius 2021

DETALII

Vacanta in familie, alaturi de noi, in Mauritius – Insula Paradisului

Mauritius

Family Holidays

Program special creat pentru familiile cu copii in Insula Mauritius in vacanta de toamna 2020. Sejur dedicat celor mari si celor mici in vacanta elevilor din luna octombrie - noiembrie 2020 cu plecare pe 26.10.2020 - hoteluri, excursii si activitati selectate special pentru familiile cu copii.

DETALII

Oferta promotionala in Mauritius la hotelurile din lantul Sun Resorts

Promotii

Luna de miere

Oferta speciala Mauritius - promotie Sun Resorts 2020

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro