Testimonial circuit Mexic Colonial si Lumea Maya - Cristina Muntean - 2014

M-am intors foarte incantata din calatorie, a fost o experienta unica, deosebita si chiar nu au fost probleme pentru ca am fost singura.

Buna ziua,

Imi cer scuze ca va raspund asa de tarziu insa eu am ajuns in tara doar pe data de 10 octombrie si am avut o perioada mai plina pana acum.
M-am intors foarte incantata din calatorie, a fost o experienta unica, deosebita si chiar nu au fost probleme pentru ca am fost singura. Programul s-a respectat intocmai, mesele, timpul de vizitat.
Singurele lucruri ce nu au fost ok a fost transferul, cand am ajuns in Mexico City m-a asteptat cineva la aeroport, insa masina de transfer a intarziat destul de mult (cam 30 de min).
In afara de aceste inconveniente, restul a fost peste asteptari, e o tara minunata cu oameni foarte primitori. Ghidul ce l-am avut a stiut cum sa prezinte totul asa incat sa ne capteze atentia, el insusi provenind dintr-o comunitate indigena din nordul Mexicului.
In grup am fost 11 persoane, majoritatea participantilor au fost din Spania, un cuplu din Malta si 2 persoane din Argentina. Mie mi-a fost foarte usor pentru ca vorbesc spaniola si altfel comunicarea a fost mult mai usoara.
Ce mi-a placut cel mai mult a fost regiunea Chiapas, plimbarea pe Canon del Sumidero, San Cristobal de las Casas ce este un oras de poveste, dar si regiunea Oaxaca – Puebla, orase coloniale de o frumusete aparte.

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro