Testimonial circuit in Peru - Essential Peru 12 zile - Andras si Anca Zlavog Vartolomei - Aprilie 2017

Organizarea a fost excelenta, cazarea a fost peste asteptarile noastre, ghizii locali care ne-au insotit au fost foarte amabili si bine documentati, pasionati si mandri de istoria tarii lor.

Peru, patria incasilor, o tara unica din toate punctele de vedere, unde merita sa ajungi macar o data in viata. Fiecare loc de pe pământ este fascinant și unic, dar Peru este una dintre acele țări care reușesc să stea deasupra tuturor. Acest loc are atât de multe comori naturale și culturale care au fascinat oamenii de sute de ani și îi fascinează si astăzi. Există mii de motive pentru a merge in această destinație minunată, Peru: să vizitezi ruinele și cultura sa antică, să întâlnesti oameni cu perceptii diferite fata de ale noastre, sa te bucuri de bucătăria lor (cartofii piure, cartofii prăjiți și chipsurile toate gustările preferate își datorează originea în Peru, porcusorii de Guineea pot fi adorabili dar ei sunt o sursă importantă de hrană și prezintă o mare importanță în folclorul Peruvian, băutura națională din Peru, Pisco Sour), de jungle amazoniana, de inaltele creste ale muntilor Anzi care pot ajunge si la aproape 7000 m inaltime, etc. Plecand din frumoasa capitala Lima, continuand apoi traseul prin orasul construit in stanca vulcanica, Arequipa apoi prin canionul Colca (de doua ori mai adanc decat Marele Canion din SUA. Are 4160 m in jos) unde am vazut cele mai mari pasari zburatoare de prada din lume (condori), orasul Puno cu insulele sale: Uros, Amantani si Taquille, apoi valea sacra a incasilor, Cusco si Machu Picchu, una din cele sapte minuni ale lumii. Multumim agentiei Fresh Holidays pentru aceasta minunata vacanta. Organizarea a fost excelenta, cazarea a fost peste asteptarile noastre, ghizii locali care ne-au insotit au fost foarte amabili si bine documentati, pasionati si mandri de istoria tarii lor. Ne-am dorit sa ramanem cu multe amintiri, am facut fotografii si filme, toate sunt impresionante insa voi posta doar cateva.

Oferte recomandate in Peru

Circuit Peru 2021 full experience – program de 14 nopti/15 zile

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complex 15 zile in Peru 2021 pe traseul Lima - Paracas - Nasca - Arequipa - Colca - Puno - Titicaca - Cusco Valea Sacra - Machu Picchu, recomandat persoanelor cu spirit de explorare ce doresc sa viziteze Peru pe indelete si sa ii descopere misterele, pas cu pas.

DETALII

Circuit Peru 2021 – Minunile din Peru Peru – 12 nopti/13 zile: din Lima pana in Cusco

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet 13 zile in Peru pe traseul Lima - Nasca - Arequipa - Colca - Puno - Cusco - Valea Sacra - Machu Picchu, recomandat persoanelor cu spirit de explorare ce doresc sa viziteze Peru pe indelete si sa ii descopere misterele, pas cu pas.

DETALII

Circuit Peru 2021 essential – descopera Peru in 10 zile

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit Esential Peru 2021 - descopera Peru in 10 zile pe traseul Lima - Arequipa - Colca - Puno - Cusco - Machu Picchu, recomandat persoanelor cu spirit de explorare.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro