Testimonial circuit in Peru - Essential Peru 12 zile - Fam Iordache + grup 5 pax - Iulie 2017

Calatoria noastra a fost frumoasa, adesea chiar peste asteptari. Peste tot personalul din hoteluri a fost prietenos si plin de solicitudine.

Buna ziua.

Calatoria noastra a fost frumoasa, adesea chiar peste asteptari.

Peste tot personalul din hoteluri a fost prietenos si plin de solicitudine.Transferurile au fost fara probleme, cu o singura exceptie, preluarea la Puno catre Amantani.

Am avut in fiecare localitate cate un ghid insotitor, oameni bine documentati si deschisi la tot felul de aspecte , intrebari sau solicitari din partea noastra.Am beneficiat de ghizi insotitori si la transferurile mai lungi cu autocarul, avem amintiri deosebite pe ruta Puno-Cuzco, transfer de 10 ore cu autocarul.

Legat de insula Amantani, da, a fost foarte interesanta experienta de acolo.Am plecat de acasa  pregatiti sufleteste dar si cu imbracaminte sa rezistam temperaturilor scazute.

Nu pot sa nu remarc ca la Arequipa am stat mult prea putin. In acea zi am avut transfer la aeroportul din Lima, apoi avionul, apoi alt transfer si doar cateva ore pentru cel mai frumos oras din Peru. Toti timpii de transfer au presupus marje de rezerva,  practic am vazut Arequipa pe fuga, la ORELE SERII…si cu graba ca in urmatoarea zi trebuia sa plecam foarte devreme spre Colca…

Arequipa merita macar o zi in plus…

Oferte recomandate in Peru

Circuit Peru 2021 – Minunile din Peru Peru – 12 nopti/13 zile: din Lima pana in Cusco

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet 13 zile in Peru pe traseul Lima - Nasca - Arequipa - Colca - Puno - Cusco - Valea Sacra - Machu Picchu, recomandat persoanelor cu spirit de explorare ce doresc sa viziteze Peru pe indelete si sa ii descopere misterele, pas cu pas.

DETALII

Circuit Peru 2021 full experience – program de 14 nopti/15 zile

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complex 15 zile in Peru 2021 pe traseul Lima - Paracas - Nasca - Arequipa - Colca - Puno - Titicaca - Cusco Valea Sacra - Machu Picchu, recomandat persoanelor cu spirit de explorare ce doresc sa viziteze Peru pe indelete si sa ii descopere misterele, pas cu pas.

DETALII

Circuit Peru 2021 essential – descopera Peru in 10 zile

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit Esential Peru 2021 - descopera Peru in 10 zile pe traseul Lima - Arequipa - Colca - Puno - Cusco - Machu Picchu, recomandat persoanelor cu spirit de explorare.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro