Testimonial circuit India si Nepal - circuit grup martie 2019 - Teodora

Iar daca ajungi pana acolo, poate vrei sa mai faci un pas pana in Nepalul vecin, ca sa te imbogatesti din intalnirea cu alta cultura, cu altfel de temple, palate, locuinte, fizionomii, cu oameni pe care o sa-i indragesti, si poate cu muntii Himalaya

Cu minunatele ei palate si temple, cu sunetele si culorile ei, cu balansul ei intre splendoare si kitsch, cu saracia etalata pe alocuri inevitabil, cu privirea luminoasa a celor pe care i-ai intrebat ceva, cu mancarurile delicioase, cu tinuta regala a unor oameni simpli de pe strada, cu ritualurile prezente in tot, nu se poate ca India sa nu te atinga, sa nu te miste.

 

O calatorie in India pare a fi doar un inceput. Daca ai fost si vrei sa mai mergi, sau daca n-ai fost, trebuie doar sa intrebi, Fresh Holidays stie si drumul spre India.

 

Iar daca ajungi pana acolo, poate vrei sa mai faci un pas pana in Nepalul vecin, ca sa te imbogatesti din intalnirea cu alta cultura, cu altfel de temple, palate, locuinte, fizionomii, cu oameni pe care o sa-i indragesti, si poate cu muntii Himalaya. Merita din plin.

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro