Testimonial Vacanta Activa Malta - Iuliana Iga - iulie-august 2017

Nota 10 + pentru Fresh Holidays, providerii de fericire si concedii perfecte!

Malta a fost o destinatie perfecta pentru noi, pentru ca a oferit atat momente superbe de relaxare in mediterana, cat si incursiuni in istoria civilizatiei si culturii locului.

 

Cei de la Fresh ne-au satisfacut pofta de a sta in inima Vallettei, in Castille Hotel, cu vedere catre intreaga capitala si portul permanent activ. Insasi cladirea spunea multe despre bogatia turistica a locului (off topic: domnul de la receptie care seamana aproape perfect cu Jean Reno (aka Leon) avea o veselie izbitoare de fiecare data cand ne intampina, astfel ca ori de cate ori ieseam sau intram in hotel radeam amandoi necontrolat. Simpatic domn).

 

Dupa ce ne-am bucurat de intreaga Valletta, am vizitat capitala veche fortificata, Mdina, unde am admirat strazile pietruite cu o precizie impresionanta, incununate de o liniste nepamanteasca (Mdina gazduieste putini rezidenti, iar turistii vizitau cu respect si in liniste).

 

Impresionanta a fost si insula Gozo pentru care o zi de vizitat nu este suficienta, avand in vedere multitudinea de obiective turistice. Se cuvin mentionate mai ales templele megalitice Ggantija din Xaghra despre care am aflat cu suprindere ca sunt cele mai vechi structuri din lume facute de om (au peste 5500 ani !!! ), desi sunt mai putin populare decat celelalte cinci minuni ale lumii antice.

 

Nota 10 + pentru Fresh Holidays, providerii de fericire si concedii perfecte!

Oferte recomandate in Indonezia

Circuit de grup cu insotitor roman in Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali cu insotitor din partea agentiei si 2 date de plecare disponibile. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Promotii

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro