Testimonial luna de miere Singapore si Bintan - Iustina si Bogdan - octombrie 2018

Ne-am bucurat de o lună de miere excelentă in Singapore și insula Bintan cu ajutorul Ruxandrei!

Ne-am bucurat de o lună de miere excelentă in Singapore și insula Bintan cu ajutorul Ruxandrei! Am vizitat o parte din Singapore (Marina Bay Sands, Gardens by the Bay, grădina Zoo, China Town, insula Sentosa, s.a) fiind cazați la hotelul Oasia, aproape de linia de metrou și de China Town.

 

Condițiile au fost excelente, cu sala de fitness și piscina de la ultimul etaj frumos amenajată. Sfaturile Ruxandrei și ale lui Cosmin ne-au fost de ajutor in ceea ce privește transportul și timpul petrecut la obiectivele turistice cele mai importante de vizitat. Nu am avut griji cum ar fi achiziționarea biletelor de avion și ferry, a transferului de la aeroport la hotel, de la hotel la ferry, am primit îndrumări pentru a ne descurca la escala din Doha.

 

In Bintan cuvântul care ar descrie cel mai bine atmosfera de acolo este RELAXARE. Am profitat de vremea buna și ne-am relaxat in piscina infinity de la resortul Nirwana Gardens. Personalul de la resort a fost foarte amabil, mereu zâmbitor.

 

Acolo am făcut o mulțime de activități plimbare cu elefanții, cu buggy-ul, bowling, biliard și multe altele.

 

Cu această ocazie, mulțumim Fresh Holidays pentru contribuția voastră la minunata noastră lună de miere. Iustina & Bogdan (4-12 Octombrie 2018)

Oferte recomandate in Singapore si Indonesia

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Luna de miere Bali

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro