Testimonial Luna de Miere in Bali - Adina Dorobantu - Iunie 2018

Ambele locatii au fost de vis, micul dejun delicios iar personalul extrem de amabil.

La recomandarea unui cuplu de prieteni, am hotarat sa ne organizam luna de miere cu ajutorul Fresh Holidays si consider ca am facut cea mai buna alegere.

 

Noi am colaborat cu Ruxandra, care este o persoana de nota 10…super deschisa si mereu disponibila. Nu stiam exact ce vrem si la indemnul ei am ales Bali. Am ales sa ne petrecem 4 nopti in Ubud si 5 in Nusa Dua.

 

Ambele locatii au fost de vis, micul dejun delicios iar personalul extrem de amabil.

 

Hotelurile aratau exact ca in poze, curatenia a fost una exemplara si preturile destul de accesibile. Desi ni s-a spus ca in Bali locatiile de 4 si 5 stele nu sunt la fel ca in Europa, am fost surprinsi sa vedem ca isi meritau pe deplin cele 4-5 stele.

 

Am avut cel mai frumos concediu in care ne-am bucurat de cele mai frumoase peisaje…de la paduri luxuriante si terase de orez absolut superbe, la oameni cu un caracter minunat.

 

Felicitari Fresh Holidays pentru seriozitatea si profesionalismul cu care va faceti treaba! Cu siguranta vom reveni la voi pentru concediile urmatoare.

 

Tine-ti-o tot asa pentru ca faceti o treaba minunata!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro