Claudia si Alexandru - Testimonial Luna de miere in Bali - septembrie 2019

Pentru luna de miere din septembrie 2019 am dorit o locatie exotica, iesita din comun, dat fiind faptul ca este o ocazie unica in viata si agentia Fresh Holidays a iesit in intampinarea noastra cu varii oferte care se pliau exact pe necesitatile si dorintele noastre cu privire la destinatia mult visata: Bali.

Pentru luna de miere din septembrie 2019 am dorit o locatie exotica, iesita din comun, dat fiind faptul ca este o ocazie unica in viata si agentia Fresh Holidays a iesit in intampinarea noastra cu varii oferte care se pliau exact pe necesitatile si dorintele noastre cu privire la destinatia mult visata: Bali.

 

Cosmin Neacsu a fost persoana noastra de contact si de mare incredere, care ne-a ajutat cu o multime de informatii si a fost mereu prompt la orice nedumerire sau intrebare pe care am avut-o cu privire la excursie. Am decis sa petrecem 5 nopti in Ubud, centrul de arta si dans al insulei, la Komaneka at Rasa Sayang. Am avut parte de o intampinare surprinzatoare, oamenii tratandu-ne cu foarte mult respect, amabilitate si bunatate.

 

De asemenea am primit la alegere un dar, ca tineri casatoriti sa beneficiem de un masaj sau un pranz din partea hotelului. Pe parcursul sederii noastre in Ubud am vizitat o multime de locuri din partea nordica a insulei: Kintamani, templul mama Besakih, Tirta Empul, Tanah Lot, Ulun Danu Beratan, faimoasa terasa de orez Tegalalang si cascadele Banyumala.

 

 

Am avut un ghid foarte cumsecade, un tanar localnic, partener al agentiei Fresh Holidays, angajat al firmei Pacto. Acesta ne-a povestit o multime de lucruri si detalii legate de traditia celor din Bali, obiceiurile, ritualurile lor sacre si modul de viata. Era mereu energic, fericit, optimist si dispus sa ne pozeze, stiind exact locurile propice pentru asta. Agentia Fresh Holidays ne-a surprins cu o excursie cadou Mengwi, templul Taman Ayun – padurea cu maimute, Alas Kedaton – templul Tanah Lot. Partea a doua a concediului (6 nopti) am petrecut-o in partea de sud a insulei, in Nusa Dua la Ayodya Resort.

Peisagistica din preajma resortului era de o frumusete iesita din comun, cu foarte multe flori, pomi, un lac si bineinteles o plaja intinsa si curata. Aceasta zona a insulei este una foarte luxoasa si scumpa totodata. Aici am petrecut zile linistite la plaja si plimbandu-ne prin oras. De asemenea nu am pierdut ocazia de a vizita faimosul templu Uluwatu, statuia Garuda Wisnu Kencana si Bali Safari and Marine Park.

 

Am avut parte de experiente unice si nu am fi putut alege o locatie mai potrivita pentru luna de miere.
Multumim tuturor celor carora au contribuit la aceasta vacanta de vis!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro