Testimonial luna de miere in Bali - Stefania si Florin - 2015

Multumim FRESH HOLIDAYS & EVENTS pentru seriozitatea si profesionalismul de care au dat dovada in alegerea sejurului perfect pentru luna noastra de miere

Dupa un zbor foarte lung cu o escala in Dubai, am ajuns in Bali unde am fost intampinati de ghidul nostrum. care parca au vrut sa ne confirme faptul ca ne aflam intr-o insula exotica. Insula Bali are un climat tropical cu temperaturi medii de 30 de grade Celsius pe intreaga durata a anului. Sejurul l-am impartit in 2 regiuni din Bali. Am inceput cu Ubud, capitala culturala a insulei Bali si am incheiat cu cateva nopti pe plaja Nusa Dua. Este varianta pe care o recomand pentru o vacanta in Bali in cazul in care aveti mai mult de 5 nopti de stat pe insula. Veti auzi des expresia “Ubud reprezinta adevaratul Bali”, iar cateva zile petrecute aici te vor face sa spui la randul tau acest lucru la intoarcerea din Bali. Cand ma gandesc la ce diferentieaza insula Bali de alte destinatii de plaja ma gandesc in primul rand la traditiile locale, la culturile de orez, la natura luxurianta, la dansurile si procesiunile religioase si la farmecul si ospitalitatea localnicilor. Toate aceste lucruri se gasesc din belsug in Ubud, iar pentru a le gusta din plin trebuie sa stai 2-3 zile in zona pentru ca intr-o excursie de o zi vei pierde din farmecul sau facand totul in fuga. Nici un hotel nu seamana cu altul, fiecare oferind o alta priveliste, o experienta diferita vizitatorului incat daca verifici inainte pe internet iti este foarte greu sa alegi unde sa stai si parca iti doresti sa stai in fiecare hotel. Partea buna este ca atunci cand ajungi realizezi ca locul este chiar mai frumos decat arata in poze, iar din primul moment in care ajungi in Ubud te indragostesti de acest loc. Pe intreaga insula nu este permis sa construiesti cladiri mai inalte decat cocotierii, iar hotelurile sunt intinse pe orizontala in loc de verticala. Printre gradini, piscine, mici helestee se gasesc vile si pavilioane care formeaza aceste hoteluri. In Ubud este pacat sa nu alegi acest tip de cazare. Asta inseamna ceva bani in plus insa nu vei regreta. Iti vei aminti mult timp de vila din Ubud cu gradina si eventual cu piscina privata in care ai petrecut cateva zile si la intoarcere vei realiza ca acest lucru face parte din farmecul insulei si il vei recomanda prietenilor la randul tau cum facem noi acum.
Noi am stat 5 nopti intr-un resort romantic numit Ubud Vilage Resort cu o ambianta magnifica, un personal foarte prietenos si un mic dejun fantastic. Villa este foarte bine echipata si decorata, cu un pat foarte confortabil.
Ghidul pe care l-am avut a fost foarte amabil si prietenos fiind la dispozitia noasta pe tot timpul sejurului. Chiar daca au fost cateva zile in care nu am avut nicio activita care sa implice si prezenta ghidului acesta suna la hotel interesandu-se de noi si intreband daca avem nevoie de ceva.
Cea de-a doua parte a sejurului am petrecut-o in magnificul complex Nusa Dua. Acest complex este situate in partea sudica a insulei cu hoteluri situate chiar pe plaja. Aici a fost complet diferita atmosfera fata de Ubud. Daca in Ubud era liniste si armonie aici putem spune ca a fost total opusul. Foarte multi turisti si multa agitatie. Cu toate acestea este un loc minunat pentru cei care vor sa stea pe malul marii la soare. Este un loc unde se pot practica o multitudine de sporturi pea apa. Noi am ales sa nu folosim ghidul pentru a practica sporturile pe apa. Pentru cei care vor sa faca acelasi lucru este foarte important de stiut ca au doua preturi pentru a practica sporturi pe apa. Au un pret petru turisti straini care din punctul nostu sunt putin exagerate si un pret pentru turistii nativi. Este bine de stiut ca TOTUL SE NEGOCIAZA. Noi am negociat pretul si am reusit sa platim acelasi pret cu localnicii care sunt mult mai accesibile.
Singurul lucru care ne-a creat o stare de discomfort a fost faptul ca luna de miere s-a terminat si a trebuit sa ne indreptam catre aeroport pentru a reveni acasa.
Multumim FRESH HOLIDAYS & EVENTS pentru seriozitatea si profesionalismul de care au dat dovada in alegerea sejurului perfect pentru luna noastra de miere.

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro