Testimonial luna de miere in Bali - Ubud si plaja - Gabriela si Victor - Noiembrie 2018

Cazarea, am ales minunatul hotel Tjampuhan, daca iti doresti sa traiesti in natura aici e locul.

Sa va povestesc despre experienta mea cu echipa Fresh Holidays. Incep prin a multumi Ecaterinei pentru rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada, de faptul ca a raspuns la orice intrebare si dorinta a noastra si ne-a ajutat de fiecare data.

Am ales Bali, Bali in noiembrie, cand nu este atat de aglomerat si cand vremea e minunata (din punctul nostru de vedere).
Referitor la vreme, va spun ca am prins o singura ploaie in timpul zilei (care oricum nu ne-a suparat deloc), dar noptile au fost aproape toate cu ploaie, temperatura a fost de minim 26 de grade, maxim 32, iar in perioada in care am stat in zona Ubud un pic inorat (la ocean soare arzator).
Cazarea, am ales minunatul hotel Tjampuhan, daca iti doresti sa traiesti in natura aici e locul. Hotelul nu este unul luxos, dar curat si autentic. Dupa 5 zile petrecute in inima insulei am fugit la ocean, unde ne-am bucurat de toate facilitatile ireprosabile ale hotelului Novotel Bali Benoa.
Va multumim , cu siguranta revenim!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro