Luna de miere Bali si Singapore - Septembrie - Octombrie 2016 - Iulia si Mircea Hirjau

Dragilor, ne-ați ajutat să avem o lună de miere pe cinste! Mulțumim încă o dată!

În primul rând, îți mulțumim, Cosmin, pentru că ne-ai suportat preț de 62 de mail-uri!
Mulțumim Fresh Holidays pentru seriozitatea și implicarea de care ați dat dovadă pe toată perioada colaborării noastre.

Ne-am întors de curând din minunata vacanță petrecută în Singapore & Bali. A fost o vancanță reușită din toate punctele de vedere. O combinație ideală, atât pentru cei care vor aventură, cât și pentru cei care își doresc relaxare și să descopere culturi și tradiții exotice.

Ne-am lăsat vrăjiți de Super Copacii ecologici din Singapore și de grădinile luxuriante de orhidee, am luat micul dejun cu urangutanii la Zoo, apoi am facut rafting pe cataractele unui râu care stăbate jungla indoneziană, și am hrănit maimuțici jucăușe, ne-am plimbat printre terase de orez și am asistat curioși la spectacole de teatru Barong și dans Kecak, ne-am pierdut printre temple vechi de sute de ani, năpădite de liane și mușchi, am contemplat uriașii copaci banyan și am admirat măiestria meșteșugarilor iscusiți din Ubud.

Dar dincolo de aceste experiențe inedite și frumusețea locurilor vizitate, am rămas impresionați de frumusețea interioară a balinezilor, oameni de o amabilitate rară, cu o candoare aproape ca cea a copiilor (fără a fi nici pe departe infantili), cu o poftă de a crea de nestăvilit (poate cei mai înclinați artistic oameni din câți am întâlnit). Știm că nu poți generaliza, că oamenii sunt de toate felurile, însă am plecat de acolo cu impresia că natura sufletelor lor, a balinezilor, se împletește în perfectă armonie cu frumusețea peisajelor. Ne-a făcut plăcere să zâmbim cu ei, să vorbim cu ei despre cum se gătește orezul și cum își construiesc tinerele familii casa, despre obiceiuri sacre și obiceiuri zilnice. Am revenit cu sufletele încărcate de emoție, bucurie și multe amintiri frumoase.

Dragilor, ne-ați ajutat să avem o lună de miere pe cinste! Mulțumim încă o dată!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro