Testimonial Luna de Miere in Bali - Laura Nita - Mai 2018

Cu Fresh Holidays am ales luna de miere perfecta in Bali

Cu Fresh Holidays am ales luna de miere perfecta in Bali.

 

Cosmin ne-a indrumat si ne-a fost alaturi inca de la inceput cand nu eram hotarati cu locatia si activitatile pe care le-am fi putut desfasura. In final am ales Insula Zeilor, Bali.

 

Am stat 5 zile mirifice la plaja la Ayodya Resort unde am avut parte de vreme excelenta, oameni minunati si locatia perfecta pentru relaxare si bronzat. Apoi 4 zile in inima Ubud-ului, la Jannata Resort. Aici experienta a fost de alta natura. Am avut parte de padure luxurianta, terase de orez minunate si la fel de oameni exceptionali.

 

Am ramas placut surprinsa cand, fiind in Bali, am primit un mesaj de la Cosmin sa se asigure ca am ajuns in regula si daca este totul ok. Acest lucru ne-a oferit un plus de siguranta ca am ales corect cu cine sa colaboram pentru luna de miere.

 

Multumim Fresh Holidays si ii recomandam cu drag!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro