Testimonial vacanta luna de miere in Bali - Laura Idorasi - Iulie 2019

Recomandăm Bali, recomandăm Fresh Holidays. O zi cu soare sa aveti!

Am fost în Bali, prin agenția Fresh Holidays. Totul a fost extrem de bine organizat, Ruxi si Diana si-au dat silința să ne ajute cu tot ce am avut nevoie (sfaturi, ponturi, etc), iar Manik, ghidul nostru din Bali a fost f ok, un tânăr care si-a dat silința să ne prezinte Bali-ul original- am cunoscut cu totul alt stil de viață acolo.

 

Noi am ales un sejur de 9 zile, dintre care 4 zile le-am petrecut în Ubud (junglă), următoarele 5 zile în Nusa Dua, la plajă.
Pt Ubud am ales cazare la Tjampuhan Hotel (cu mic dejun), un hotel impresionant dpdv al locației, personalului, mâncării. Singura problemă este că cele 4 stele care și le atribuie nu prea sunt justificate. Mobila e destul de învechită, am întâlnit furnici în camera(pat, masa, baie)- am schimbat camera, aceeași problemă- soluția a fost spray-ul special pt furnici, gâze si alte “lighioane” 😁

 


Ar avea nevoie de o renovare urgentă!


Pt mare am ales hotel de 5 stele, The Laguna Luxury Resort (componenta a lanțului hotelier Mariott) – a fost incredibil, totul la superlativ. 


Recomandăm Bali, recomandăm Fresh Holidays.
O zi cu soare sa aveti!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro