Testimonial luna de miere in Bali - Lucian si Alina - 2015

Am rezervat excursia pentru luna de miere in BALI si a fost o alegere minunata. Am cunoscut oameni frumosi, localnici mereu cu zambetul pe buze...

Dupa ce am luat la rand capitalele europene sau alte orasele europene mai mult sau mai putin cunoscute, unde ne-am putea petrece luna de miere, ne-am gandit sa incercam si ceva nou, dar accesibil in acelasi timp.
Asa l-am intalnit pe Cosmin de la Fresh Holidays care, in functie de preferintele noastre, ne-a facut recomandari astfel incat sa avem un concediu deosebit.
Am rezervat excursia pentru luna de miere in BALI si a fost o alegere minunata.

A fost prima calatorie in afara granitelor Europei, iar sfaturile pe care le-am primit de la Cosmin au fost utile pentru a ne putea bucura din plin de aceasta experienta exotica, fresh 🙂

Am cunoscut oameni frumosi, localnici mereu cu zambetul pe buze, turisti incantati si…chiar o alta pereche de honeymooners romani.

Daca tot a fost luna de miere, sa ne rasfatam: ghid local privat, hotel fain de 4 stele, flori frumoase si colorate purtate in par, temple in parcuri, magazine, case, sarong purtat pentru a putea intra in templu, rafting pentru prima oara in viata noastra, plimbare pe elefant, maimutele vesele, cele mai bune restaurante rezervate astfel incat sa ne bucuram de cele mai frumoase privelisti (“best view for you”, asa cum zicea ghidul nostru).

Ne-am intors fericiti, bronzati si cu gandul la pozele pe care le-am facut cu acei copii frumosi (reporteri la scoala lor) din Penglipuran Village carora le-am raspuns la intrebari legate de experienta noastra in Bali, cu scopul de a ne determina sa revenim in aceasta insula frumoasa.

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro