Testimonial vacanta luna de miere in Bali- Melisa si Eduard - Septembrie 2019

Prin intermediul agenției Fresh Holidays,luna noastră de miere în Bali este minunată ! Chiar dacă nu știu să înot, am hotărât să încerc ceva nou. Mersul pe sub apă(Seawalker) ,alături de soțul meu și de un instructor foarte atent, pentru a descoperii ceea ce ascunde Oceanul Indian

Luna noastră de miere a fost una, care, nu se poate descrie în cuvinte. Îmi doream foarte mult sa ajung în Bali, iar Fresh Holidays m-a ajutat foarte mult în ceea ce privește alegerea făcută.
De la aceasta agenție am discutat cu Ecaterina, care, chiar dacă o sunam mereu deoarece eram stresata, reușea tot timpul sa ma calmeze și sa ma ajute cu tot ce aveam nevoie. Prin intermediul agenție mi-am făcut chiar și o prietena, care este ghid la agenția din Bali, care s-au ocupat de transferurile noastre, dar am primit și o excursie gratis din partea Fresh Holidays.
Luna noastră de miere a fost un vis, din care nu mai vroiam sa ma trezesc niciodată. Am stat 6 nopți în Ubud, la un resort foarte frumos. Acolo toți angajații erau atenți la orice detaliu și făceau tot ce era nevoie pentru ca turiștii sa fie mulțumiți,iar natura ne înconjura.In acest resort m-am simțit cel mai bine, deoarece toată lumea era prietenoasa, iar mâncarea era foarte bună, la un preț normal.
Precizez ca am dorit sa facem all inclusive, dar Ecaterina mi-a explicat ca e mult mai bine sa mâncăm diverse feluri, și a avut mare dreptate. Am încercat tot felul de mâncăruri, și toate au fost delicioase. După, am plecat la alt resort în Nusa Dua unde aveam sa petrecem alte 6 nopți, lângă ocean.
În aceste zile petrecute în Bali, am făcut câteva excursii pentru a vizita minunata insula. Acolo, începând de la natura, pana la oameni și comportamentul lor, totul este frumos. Am încercat sa vizitam tot ce era de vizitat și tot ce era mai important. De la cascade,Temple, pana la Ubud Market și chiar ne-am aventurat pe insula cealaltă, Nusa Penida.
Mulțumim Fresh Holidays pentru luna noastră de miere! Abia aștept următoarea vacanță!!!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro