Testimonial luna de miere in Bali - Ovidiu si Viorela - 2015

Un inpact cultural placut, oamenii minunati, primitori, uneori "deranjant de primitori", natura este minunata iar balinezii au cultura lucrului frumos.

Am facut luna de miere in Bali, a fost superb. In aceasta insula am ajuns datorita recomandarilor lui Cosmin (noi in prima faza am dorit sa mergem in Tailanda dar n-a recomandat sa nu mergem ca e perioada musonica acolo….) si la inceput am fost un pic reticienti…..aceasta a durat doar cateva minute pana am debarcat pe insula.

Un inpact cultural placut, oamenii minunati, primitori, uneori “deranjant de primitori”, natura este minunata iar balinezii au cultura lucrului frumos.

Orice sat este un templu continuu, maestri in pictura, tamplarie si sculptura. Am ramas uimiti de casele si de gardurile lor :))

Daca ajungeti acolo trebuie sa faceti snorkeling, obligatoriu!!!

Oferte recomandate in Bali

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - organizat in vacanta de iarna cu plecare pe 02.01.2020. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit de grup cu insotitor roman in Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali cu insotitor din partea agentiei si 2 date de plecare disponibile. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro