Testimonial luna de miere in Bali - Ovidiu si Viorela - 2015

Un inpact cultural placut, oamenii minunati, primitori, uneori "deranjant de primitori", natura este minunata iar balinezii au cultura lucrului frumos.

Am facut luna de miere in Bali, a fost superb. In aceasta insula am ajuns datorita recomandarilor lui Cosmin (noi in prima faza am dorit sa mergem in Tailanda dar n-a recomandat sa nu mergem ca e perioada musonica acolo….) si la inceput am fost un pic reticienti…..aceasta a durat doar cateva minute pana am debarcat pe insula.

Un inpact cultural placut, oamenii minunati, primitori, uneori “deranjant de primitori”, natura este minunata iar balinezii au cultura lucrului frumos.

Orice sat este un templu continuu, maestri in pictura, tamplarie si sculptura. Am ramas uimiti de casele si de gardurile lor :))

Daca ajungeti acolo trebuie sa faceti snorkeling, obligatoriu!!!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro