Luna de miere Bali - Septembrie 2016 - Raula si Ionut Rapotan

Momentul nostru preferat din calatorie a fost, fara indoiala, rafting pe raul Ayung...9km pe rau, prin jungla unde parca zburau din copac in copac macacii...mici cascade rasareau din loc in loc, a fost de vis.

Ne-am intors de curand din luna de miere, din Bali, destinatie care ne-a fascinat.Calatoria noastra ne-a incarcat emotional, am trait prin toti porii fiecare zi acolo si am profitat de tot timpul pentru a vizita cat mai mult. Ceea ce ne propusesem sa fie o perioada relaxanta de leneveala s-a transformat in adrenalina si aventura. Ghizii nostrii au fost minunati si toate excursiile pe care le-am ales au meritat din plin. Momentul nostru preferat din calatorie a fost, fara indoiala, rafting pe raul Ayung…9km pe rau, prin jungla unde parca zburau din copac in copac macacii…mici cascade rasareau din loc in loc, a fost de vis. Multumim pentru toate sfaturile si pentru tot interesul!
#SharingTheExperienceBali #ConcursFreshHolidays

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro