Luna de miere Bali si Singapore - Octombrie 2016 - Alexandra si Peti Munteanu

Inca de la inceput am observat abordarea prietenoasa, sugestiile pertinente oferite si raspunsurile rapide si asfel ne-am entuziasmat si mai tare cu 7 luni inainte de excursia propriu zisa. Bineinteles, surprizele au fost apreciate din plin! :)

Multumim Cosmin si FreshHolidays pentru luna de miere in Singapore&Bali organizata perfect!
Inca de la inceput am observat abordarea prietenoasa, sugestiile pertinente oferite si raspunsurile rapide si asfel ne-am entuziasmat si mai tare cu 7 luni inainte de excursia propriu zisa. Bineinteles, surprizele au fost apreciate din plin! 🙂
In Singapore am vizitat orasul mai mult decat fabulous, ne-am plimbat prin Chinatown si Little India, am cinat la inaltime cu o vedere ‘breathtaking’, ne-am pierdut prin vegetatia luxurianta de la Flower Dome si Cloud Forest, am avut parte de surpriza la Zoo si ne-am relaxat intr-una din cele mai spectaculoase infinity pool din lume.
In Bali am avut practic doua experiente, ambele minunate: in jungla si la plaja. Ubud-ul este o oaza de verdeata datorita junglei si plantatiilor de orez. Am avut excursii la Mother Temple, plus in diferite locatii mestesugaresti: am vazut textile pictate manual, galerii de arta cu picturi locale, obiecte si bijuterii de argint, sculpturi de lemn si piatra.
La plaja am avut parte de relaxare (in continuare de fapt 🙂 ) si sporturi de apa. Am putut vizita diferite statiuni: Nusa Dua, Kuta, Seminyak cu diferitele lor vibe-uri si am cinat pe plaja avand parte de o vedere impresionanta.
Bali este de asemenea o destinatie perfecta pentru masaje, de care am avut grija sa profitam cu fiecare ocazie..adica zilnic 🙂
Insa ce ne-a impresionat cu adevarat a fost cultura si ospitalitatea oamenilor din Bali. Realizam ca este o insula destinata turismului, dar atitudinea aratata de oameni a fost una cu adevarat calda si primitoare.
Multumim inca o data pentru suport, sugestii si surprize!

#SharingTheExperienceSingapore #SharingTheExperienceBali #ConcursFreshHolidays

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro