Luna de miere Bali si Sinapore - Iulie 2017 - Cosmina si Florin Spiridon

O luna de miere inedita, o combinatie interesanta intre super curatul si civilizatul Singapore si exoticul Bali.

Luna de miere Singapore si Bali – Iulie 2017

O luna de miere inedita, o combinatie interesanta intre super curatul si civilizatul Singapore si exoticul Bali.
In Singapore am stat doar 2 zile: in prima zi am strabatut centrul orasului la pas, vizitand cateva dintre principalele puncte turistice (ne-au placut China Town si zona de business; nu ne-a placut Little India; privelistea de pe terasa Marina Bay Sands este frumoasa dar nu as mai plati inca o data cei aproape 30 de dolari/persoana), iar a doua zi am luat autobuzul pana la Gradina Zoologica, cea mai impresionanta pe care am vazut-o pana acum si Gradina Botanica si de Orhidee, ambele foarte frumoase. Am fost putin surprinsi ca nu am putut plati cu cardul peste tot, deci a fost un lucru bun ca am scos ceva cash de la bankomat. Hawkers centers au fost ideale pentru luat masa, ieftin si bun, amintindu-ne mereu sa mentionam “not spicy”. Delicioasa mancarea, in special puiul cu sos teriaky. Cu siguranta, cand vom mai avea ocazia sa calatorim in zona Asiei, vom face o scurta oprire si in Singapore pentru a ne continua explorarea.
In Bali am stat 8 zile, 3 in Ubud si 5 in Tanjung Benoa. Aici, prima surpriza placuta a fost caldura, care nu era la fel de sufocanta ca cea din Singapore. Socul a venit dupa ce ne-am urcat in masina care a venit sa ne ia de la aeroport…stilul de sofat al balinezilor este horror! In Ubud ne-am distrat grozav la Monkey Forest si la Rafting, ne-am plimbat pe stradutele nu la fel de curate ca cele din Singapore, dar care fac parte din farmecul insulei. In cea de-a treia zi, cand am plecat spre mare, ghidul ne-a oprit in diverse locatii de unde am luat souveniruri, cea mai mare eroare din pct de vedere financiar pe care am facut-o in aceasta excursie, intrucat ulterior am gasit in supermarket aceleasi produse la preturi de 3 ori mai mici. Hotelul Grand Aston este foarte frumos, ofera un mic dejoun copios, piscina mare si cu apa curata, camera spatioasa si luxoasa. Singura problema a fost sa prindem seslonguri care se ocupau foarte de dimineata. Dezamagirea mai mare, insa, a fost apa oceanului, care nu doar ca nu era turquoise, dar nu era nici macar curata, ci plina de alge. Am inteles ca nu mereu este asa, deci probabil am avut noi ghinion. Piscina a salvat situatia, iar relaxarea a fost pana la urma deplina. In apropierea hotelului sunt multe warunguri unde se poate manca bine. Mancarea este mai picanta si nu la fel de variata ca in Singapore si mie personal mi s-a facut dor de un desert, acestea lipsind cu desavarsire din meniu (exceptie inghetata). Dar nemancati cu siguranta nu am ramas.
Pertotal, vacanta a fost una frumoasa si deosebita. Cosmin si echipa Fresh Holidays au fost grozavi si sper sa o tina tot asa, pentru ca vom apela cu siguranta la serviciile lor si cu ocazia urmatoarelor vacante!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro