Testimonial Luna de Miere in Bali si Singapore - Iulia Bagaian - Noiembrie 2017

Dupa indelungi planificari esuate, am dat in luna Octombrie peste site-ul #FreshHolidays si pachetele minunate pe care le oferiti

Dupa indelungi planificari esuate am dat in luna Octombrie peste site-ul #FreshHolidays si pachetele minunate pe care le oferiti. Desi nu ne sta in fire, ne-am decis destul de repede si am ales ca destinatie pentru luna noastra de miere minunata insula Bali. Insa multumita Ruxandrei am avut ocazia sa surprindem si o farama dintr-un loc abolut exceptional: Singapore.

 

Singapore e o lume ireala, e o lume desprinsa din romane fantastice in care intr-un spatiu parca atemporal, intr-o sinergie perfecta se combina tehnologia, inovatia si spiritual uman creativ cu traditii vechi de mii de ani. Singapore nu e un loc, e o experienta, e o traire, o simfonie de vechi si nou imbinate la perfectie. Putine locuri pe care le-am vizitat ne-au castigat atat de rapid admiratia. Singapore trebuie descoperit de fiecare in felul sau, dar cu siguranta nu are cum sa dezamageasca.

 

Intr-o cu totul alta lume am pasit in momentul in care am ajuns in Bali. Cu neajunsurile unei societati impovarate, fara zagarie-nori si sosele moderne, fara lux si epatare, Bali este cel putin la fel de fascinant ca si Singapore, dar din cu totul alte motive. Bali te invata cum sa te bucuri de lucruri simple, de verdele luxuriant al unei paduri tropicale, de ploaia din mijlocul zilei atunci cand afara sunt 37 de grade, de florile multicolore si parfumate dintr-un copac frangipani, de nisipul incins inainte sa intri in ocean si de tot ceea ce inseamna agitatia marunta a existentei umane.

Bali are o liniste a lui, un farmec aparte venit din simplitatea locurilor si a oamenilor. La fel ca si Singapore, Bali nu e un loc, e o experienta.

Ne bucuram ca am trait aceste doua “experiente”. Am vrea sa revenim candva. Multumim pentru suportul acordat si cu siguranta vom recomanda serviciile #FreshHolidays.

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro