Testimonial Luna de Miere in Bali si Singapore - Sabina Daniela - Octombrie 2017

Multumim Echipei Fresh Holidays , multumim Cosmin pentru toate informatiile. Trebuie sa vizitati aceste doua destinatii minunate !

Multumim Echipei Fresh Holidays , multumim Cosmin pentru toate informatiile.
Trebuie sa vizitati aceste doua destinatii minunate !
Multumim Cosmin ca ne ai ajutat sa alegem acest pachet deoarece este o combinatie perfecta !

Singapore este o tara foarte curata, oamenii sunt foarte educati , civilizati si foarte corecti. Am circulat foarte usor atat cu mijloacele de transport cat si la pas. Am vizitat Gradina Zoologica, Gradina Botanica si cea de Orhidee. Insula Sentosa de unde am vazut panorama orasului, dar cea mai frumoasa amintire a ramas imaginea vazuta de sus de pe Marina Bay Sands.

Bali este diferit fata de Singapore. Strazile din Bali nu sunt la fel de curate, pe strada nu exista aceeasi siguranta. In Bali am stat atat in Ubud la hotel Tjampuhan in zona de jungla unde ne am relaxat cat si in zona de plaja la hotelul Grand Aston Beach Resort unde conditiile au fost foarte bune, mancarea de asemenea foarte diversificata . In Bali am vizitat padurea maimutelor, ne am plimbat cu elefantul, am facut Scuba, Rafting.

In concluzie ne am distrat dar au fost si momente de relaxare. A fost ceva unic .
Va multumim pentru tot ceea ce ati facut pentru noi, va multumim ca ati facut ca aceasta vacanta sa fie ceva de neuitat .
Vom apela la Echipa Fresh Holidays de cate ori vom dori sa avem o vacanta perfecta.

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro