Testimonial luna de miere circuit Chile - Alexandra si Ovidiu - Noiembrie 2018

Ce putea fi mai potrivit ca destinatie de luna de miere pentru un cuplu cu spirit de aventura decat un sejur activ in spectaculosul Chile

Ce putea fi mai potrivit ca destinatie de luna de miere pentru un cuplu cu spirit de aventura decat un sejur activ in spectaculosul Chile? Frumusetea arida a desertului Atacama, cu ale sale vai si lagune sarate, cu vulcani activi si geyseri situati la peste 4300m altitudine in Anzi, ne-a depasit toate asteptarile.

 

Turul de star-gazing in San Pedro, surpriza din partea lui Cosmin, a fost o experienta once in a lifetime! Odata ajunsi in Patagonia, am fost fermecati de fiordurile australe, de lacurile glaciare in nuante de cerulean, turcoaz si verde-jad, de varfurile inzapezite ale Coarnelor si Turnurilor din Parcul National Torres del Paine si, nu in ultimul rand, de impozantii ghetari Balmaceda si Serrano din Parcul National Bernardo O’Higgins.

 

Din punct de vedere logistic, sejurul a fost ireprosabil. Zborul pana in Santiago de Chile, cele 4 zboruri interne si nenumaratele transferuri au decurs lin si fara intarzieri, incidente, desi existenta atator segmente de transport presupune un nivel de dificultate mai ridicat pentru organizator. Hotelurile din pachetul superior s-au ridicat la inaltimea asteptarilor si au fost pline de farmec si personalitate.

 

In privinta excursiilor prevazute in program, nu avem decat cuvinte de lauda pentru Fresh Holidays si colaboratorii locali. Tururile private si semiprivate au fost organizate cu mult profesionalism. Atmosfera creata a fost foarte primitoare. Ghizii prietenosi, informati si pasionati au modificat deseori programul pentru a introduce noi atractii si au facut eforturi deosebite in asa fel incat sa ajungem la punctele de interes inaintea tuturor celorlalti turisti. Astfel, am avut sansa de a interactiona cu multe animale in libertate, in mediul lor natural, ceea ce a contat enorm pentru niste avizi iubitori de natura ca noi. Un inventar rapid al faunei intalnite pentru alti impatimiti: flamingo, vicuña, viscacha, pinguini Magellan, lei de mare, cormorani, guanaco, armadillo, caracara, condori, nandu… 

 

Multumim Fresh Holidays pentru sprijin, implicare, seriozitate si nu in ultimul rand pentru organizarea unei luni de miere perfecte in Chile!

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro