Testimonial luna de miere in Insula Rhodos - Iunie 2016 - Ioana

Per ansamblu a fost frumos, e un hotel bun. Exteriorul e f frumos amenajat, e ok ca exista bar pe plaja, bar la piscina...mancarea este f buna si diversificata.

Buna  Ruxandra!

Azi plecam acasa…vroiam sa iti dau feedback.
Per ansamblu a fost frumos, e un hotel bun. Exteriorul e f frumos amenajat, e ok ca exista bar pe plaja, bar la piscina…mancarea este f buna si diversificata. Camerele sunt destul de mari, aerul conditionat face fata, avand in vedere canicula de afara. Personalul este extrem de amabil, curatenie in camere se face zilnic.
Acum, ca si puncte slabe: au o mare problema cu sezlongurile de pe plaja si de la piscina…oamenii (fara bun simt) vin dimineata, isi lasa prosoapele pe sezlonguri (ca sa le ocupe) si pleaca….se intorc cand au chef. Si uite asa mai niciodata nu se gasesc sezlonguri libere. Acesta este motivul pt care de multe ori am mers si am discutat cu managerul si a fost dragut si ne-a facut rost de locuri pe plaja de fiecare data.
Dar….asta e o problema a hotelului, pe care voi nu o puteti controla.
Ca si asezare, hotelul e destul de departe de centrul statiunii, e o zona mai putin animata….desi hotelul are in  fiecare seara cate un program tematic.
Am observat ca in hotel predomina familiile cu copii mici si batranii.
Ca si concluzie, a fost bine…insa pe viitor, ne dorim sa nu stam mai mult de 4 nopti intr-un loc, pt ca devine plictisitor.:)

Multumim mult, Fresh Holidays!!

Oferte recomandate in Rhodos

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro