Testimonial luna de miere in Tenerife - Iulie 2016 - Hotel Jardin Tropical - Georgiana si Ionut

Cei de la hotel ne-au intampinat cu alte 2 surprize: ne-au facut upgrade la camera cu vedere la mare :) si ne-au dat si un voucher la SPA - avem toate premisele pt o luna de miere de vis si deja o simtim din plin.

Buna,

Ieri nu am reusit sa iti mai scriu – semnal la internet in camera nu prea e, doar in open spaceurile hotelului si imi lasasem telefonul la incarcat.
Am discutat cu Paul ieri dupa-amiaza, colegul lui Marius, si ne-a zis si noua acest lucru; ne-a mai zis ca oricum nu ar fi cea mai buna perioada ca sa urcam pe  varf (ne recomanda pentru asta lunile nov-dec cand e senin si intr-adevar avem priveliste). Ne-am inscris la cateva dintre excursiile pe care le-au propus si cu ele acoperim si vizita la Teide -parcul (tot la recomandarea lor inteleg ca nu s-ar metita efortul de asteptare la telecabina) – so, o sa luam in calcul daca vom vrea sa revenim aici sa venim in perioada buna pt Teide…. oricum avem atatea altele de care sa ne bucuram.

In alta ordine de idei, cei de la hotel ne-au intampinat cu alte 2 surprize: ne-au facut upgrade la camera cu vedere la mare 🙂 si ne-au dat si un voucher la SPA – avem toate premisele pt o luna de miere de vis si deja o simtim din plin.

Pupici,
Georgiana si Ionut

Oferte recomandate in Tenerife

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro