Testimonial Luna de Miere in Malaezia si Bali - Ileana Stroescu - Iunie 2018

Iti multumim Cosmin! Am avut o vacanta perfecta! Recomand cu incredere!

Ne-am dorit ceva special pentru luna de miere, iar prin recomandarea prietenilor nostri care deja il cunosteau, am luat legatura cu Cosmin. E clar ca am plecat la drum cu multa incredere, insa ne-am bucurat sa observam la fiecare etapa mult profesionalism!

 

Am gandit impreuna o excursie personalizata dupa dorintele noastre. Am ales sa includem doua destinatii, diferite in esenta, dar de care ne-am bucurat in egala masura: Kuala Lumpur si Bali! A fost alegerea perfecta!

 

Kuala Lumpur este un loc aparte, o metropola ce s-a dezvoltat enorm in ultimii ani, cu cladiri spectaculoase si mari centre comerciale! In toata aceasta modernitate gasesti insa si farmecul traditional cu cladiri istorice si patrimoniul cultural!

 

Bali, pe de alta parte, isi merita cu adevarat numele de Insula Zeilor! Indiferent ca ne referim la peisajele superbe, la vegetatia luxurianta, privelistea teraselor de orez, la cultura traditionala si templele balineze situate in locuri pitoresti, la plajele superbe unde romanticii pot admira asfintitul in Oceanul Indian, Bali ramane o destinatie spectaculoasa!

 

Iti multumim, Cosmin! Am avut o vacanta perfecta! Recomand cu incredere!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro