Testimonial luna de miere Maldive - Gabriela si Alin - noiembrie 2021

Resortul este de 5 stele la propriu, incepand cu serviciile ireprosabile, staff-ul mega respectuos si atent, mancarea foarte buna, bauturi de toate felurile, designul si peisajul din paradis. Am ramas impresionati de cat de frumos se comporta echipa Oblu, te fac sa te simti bine venit.

Vacanta a fost superba!! Nimic de reprosat sau schimbat. Las mai jos cateva ganduri.
Resortul este de 5 stele la propriu, incepand cu serviciile ireprosabile, staff-ul mega respectuos si atent, mancarea foarte buna, bauturi de toate felurile, designul si peisajul din paradis. Am ramas impresionati de cat de frumos se comporta echipa Oblu, te fac sa te simti bine venit. Toate facilitatile din serenity au fost faine, au avut grija ca in fiecare zi sa avem o activitate. Faptul ca le-am dat certificatul de casatorie, ne-a ajutat sa obtinem un honeymoon dinner si camera aranjata (poate aici o idee, cand mai ai turisti care merg in luna de miere ei au zis ca ajuta trimis din timp certificatul de casatorie ca sa pregateasca totul, pentru noi s-au dat putin peste cap). Pe langa dinner & inca 2 mese speciale, am avut inclus spa, excursie de snorkelling si sunset fishing (unde am fost atat de norocasa incat am prins un rechin!). 🙂 Pe langa asta, ei aveau cel putin 4,5 activitati pe zi la care sa participi.
Maldive este in sine un spectacol, apa cristalina, pestii colorati si de toate felurile, nisipul alb si fin, clima…superb totul!
Cat despre freshholidays, suntem foarte multumiti si ne bucuram ca am colaborat cu tine. Deosebit de alte agentii este stilul prietenos care ne-a placut, atentia ta de a ne da toate detaliile, sa ne raspunzi la toate intrebarile si sa ne ajuti cu orice cerinta. Mega multumiri!

Oferte recomandate in Maldive

Circuit Minunile din Peru luxury – autentic experience 2021 – Grup cu insotitor roman

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet minunile din Peru 13 zile - grup organizat cu insotitor din partea agentiei - Lima - Nasca - Arequipa - Colca - Puno - Cusco - Valea Sacra - Machu Picchu, recomandat persoanelor active, atat adulti cat si copii (peste 6 ani) ce doresc sa viziteze Peru pe indelete si sa ii descopere misterele, pas cu pas.

DETALII

Vacanta in Madeira 2021 – Grup pentru familii cu copii in Madeira

Oferte exotice

Family Holidays

Program special creat pentru familiile cu copii, in Madeira, in 2021. Parte din conceptul #familyholidaybyfreshholidays - vacanta activa si program interactiv pentru mamici, tatici si pitici in Madeira

DETALII

Vacanta Seychelles 2021 – 2022 – sejur luxury si oferte last minute

Oferte exotice

Family Holidays

Oferta last minute vacanta exotica in Seychelles cu zbor inclus din Bucuresti. Oferta Promo 2021 - 2022

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro