Testimonial luna de miere Mexic - Simina si Narcis - septembrie 2021

Asadar, cine doreste o vacanta intr-un loc exotic se poate orienta inistit catre Mexic, este superb, mai ales ca cei de la Fresh Holidays stiu sa se ocupe de organizare si ofera o experienta unica. 

Am plecat in luna de miere cu inima putin stransa datorita contextului actual. Cand am inceput discutiile cu Cosmin aveam un mic plan pentru a merge in insulele Mauritius, chiar ne doream sa ajungem acolo. Sfaturile si opiniile lui au dus insa catre o alta destinatie, Mexic, mai exact Riviera Maya, Cancun. Nu stiam mare lucru despre aceasta tara cu exceptia tequilei si a filmului Desperado, dar am zis sa mergem pe mana expertului, a agentiei. 

Toata organizarea si excursia au fost la superlativ, nu avem nimic de reprosat, doar faptul ca am decis sa stam doar o saptamana. Resort-ul Barcelo Maya, este unul foarte dragut si primitor, personalul este mereu zambitor, amabil si cu bun simt. Sunt destule activitati care pot fi realizate in resort dar aventura incepe in excursiile pe care le poti face la fata locului, evident, in mod organizat (In hotel exista un birou care ofera acest tip de servicii). 

Daca ajungeti in Mexic, Riviera Maya, este obligatoriu sa nu ratati insula Cozumel (un loc fabulos), platoul de la Chichen Itza, Tulum, Isla Mujeres si orice fel de Cenotes. Acestea sunt doar cateva din locurile experimentate de noi dar sunt mult mai multe de vazut, avem in plan sa mai ajungem in Mexic. 

Asadar, cine doreste o vacanta intr-un loc exotic se poate orienta inistit catre Mexic, este superb, mai ales ca cei de la Fresh Holidays stiu sa se ocupe de organizare si ofera o experienta unica. 

 

Cosmin & Co, multumim! 

Simina si Narcis

Oferte recomandate in Mexic

Circuit Minunile din Peru luxury – autentic experience 2021 – Grup cu insotitor roman

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet minunile din Peru 13 zile - grup organizat cu insotitor din partea agentiei - Lima - Nasca - Arequipa - Colca - Puno - Cusco - Valea Sacra - Machu Picchu, recomandat persoanelor active, atat adulti cat si copii (peste 6 ani) ce doresc sa viziteze Peru pe indelete si sa ii descopere misterele, pas cu pas.

DETALII

Vacanta in Madeira 2021 – Grup pentru familii cu copii in Madeira

Oferte exotice

Family Holidays

Program special creat pentru familiile cu copii, in Madeira, in 2021. Parte din conceptul #familyholidaybyfreshholidays - vacanta activa si program interactiv pentru mamici, tatici si pitici in Madeira

DETALII

Vacanta Seychelles 2021 – 2022 – sejur luxury si oferte last minute

Oferte exotice

Family Holidays

Oferta last minute vacanta exotica in Seychelles cu zbor inclus din Bucuresti. Oferta Promo 2021 - 2022

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro