Testimonial Familia Moraru - 2015

Cu Fresh Holidays deja avem o istorie! Cu siguranta lista va continua de-a lungul anilor! Multumiri lui Cosmin pentru rabdarea de care da dovada

Cu Fresh Holidays deja avem o istorie!…
Pasionati de calatorii, pana sa devenim parinti, am vizitat diferite locuri fara prea multe pretentii in ceea ce priveste cazarea, conditiile etc. De cand s-a petrecut marea schimbare in familia noastra, au crescut si cerintele ­čÖé In primul an in care ne-am hotarat sa iesim din tara cu cel mic, am decis ca e cazul sa mergem intr-un resort all-inclusive, in Antalya. Avand in vedere ca nu mai fusesem niciodata, si nici nu era genul de excursie pe gustul nostru, am apelat la agentii de turism. Singura care ne-a satisfacut pe toate planurile a fost Fresh, pe care am gasit-o intamplator pe internet.
Cu ei am aflat ca si o vacanta la all-inclusive poate fi frumoasa: conditii excelente, atmosfera frumoasa, activitati pentru toate varstele, servicii de calitate. Am ramas impresionati si le multumim pe aceasta cale pentru alegerile facute special pentru noi!
De atunci lor le spunem cam ce ne-am dori pentru anul respectiv si ei vin cu oferte care mai de care mai interesante, si foarte bune la pret. Cu ei am ajuns in Kemer – Hotel Gural (aici sigur vom mai reveni, este locul ideal de vacanta pentru familiile cu copii), Belek – Hotel Maxx Royal, Viena, Amsterdam, Legoland Germania, Mallorca, chiar si Poiana Brasov.
Cu siguranta lista va continua de-a lungul anilor! Multumiri lui Cosmin pentru rabdarea de care da dovada..

Oferte recomandate in Mallorca

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro