Alice si Alexandru - Testimonial luna de miere Mauritius - Noiembrie 2019

Ne-am dorit o vacanta exotica, nu doar sa stam la plaja/resort, ci si sa exploram. Am decis sa fim ajutati de Fresh Holidays. Ekaterina Balanel - ne-a ascultat, ne-a inteles si ne-a oferit cea mai buna solutie, #Mauritius. Nu am stat pe ganduri si am acceptat, nu regretam nimic!

Ne-am dorit o vacanta exotica, nu doar sa stam la plaja/resort, ci si sa exploram. Am decis sa fim ajutati de Fresh HolidaysEkaterina Balanel – ne-a ascultat, ne-a inteles si ne-a oferit cea mai buna solutie, #Mauritius😍.

Nu am stat pe ganduri si am acceptat, nu regretam nimic!

 

Am stat la La Pirogue, A Sun Resort, Mauritius, un resort ca in poze, cu oameni minunati! Un resort de 4*+ care ofera mai mult ca unele de 5*, cu una dintre cele mai frumoase plaje de pe insula. Aventura incepe abia dupa ce iesi din resort, chair daca iesi la picior, cu transportul in comun, cu taxi sau cu excursii platite, totul este incredibil. Cum am mentionat, ne doream sa exploram, zis si facut, am vizitat printre altele Flic En Flac BEACHLe Morne World HeritageCasela, iar cu ajutorul Connections DMC Mauritius, parteneri Fresh Holidays, am facut Wild South West Tour si One Love Mauritius la Île aux Cerfs.

 

Am mai lasat si pentru data viitoare, sigur o sa revenim. Recomand Fresh Holidays, agentie orientata catre client si mai putin catre vanzare, cu parteneri de incredere care te vor face sa te simti extraordinar! Ne-ati depasit asteptarile, va multumim!

Oferte recomandate in Mauritius

Luna de miere Mauritius 2021

Mauritius

Luna de miere

Vacante romantice si recomandari pentru luna de miere in Mauritius - oferte Mauritius 2021

DETALII

Vacanta in familie, alaturi de noi, in Mauritius – Insula Paradisului

Mauritius

Family Holidays

Program special creat pentru familiile cu copii in Insula Mauritius in vacanta de toamna 2020. Sejur dedicat celor mari si celor mici in vacanta elevilor din luna octombrie - noiembrie 2020 cu plecare pe 26.10.2020 - hoteluri, excursii si activitati selectate special pentru familiile cu copii.

DETALII

Oferta promotionala in Mauritius la hotelurile din lantul Sun Resorts

Promotii

Luna de miere

Oferta speciala Mauritius - promotie Sun Resorts 2020

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro