Daniela si Bogdan - Testimonial luna de miere Mauritius - Noiembrie 2019

Cosmin, iti multumesc tare mult, chiar am simtit ca este un pachet personalizat si apreciez fff tare acest lucru :) in continuare o sa vorbesc despre voi la toti cunoscutii mei pentru ca meritati! #mauritiusparadise

Ohh de unde sa incep?!? Mauritius este dreamy!!! haha totul ne-a placut 🙂 si ne-am super relaxat!
Ambele locatii au avut un farmec aparte si am cautat sa ne bucuram de ce a fost mai bun 🙂 la Veranda a fost foarte bine, oameni prietenosi, camera curata, manacare buna (nu 5 stele dar aveai ce sa alegi in fiecare zi), plaja super draguta si apa minunata 😍 a fost Cola destula dar hubby s-a plans ca nu au cartofi prajiti 🙂) (totusi, daca ii rugai, iti faceau o portie special pt tine)

Ravenala – ne-a placut mai mult ca si hotel, se vedea trecerea la 4 stele, camera uriasa, oamenii si mai draguti, mancarea f buna si experienta cu 10 restaurante e chiar foarte cool 🙂 plaja insa, asa si asa si apa mai “trista” 🙂 este ok, am stat la piscina si am baut mojito 🙂))

Spuneau ei ca urmeaza un proces de renovare; de altfel se simtea un pic nevoia mai ales la baie – mirosea destul de urat si se miscau bateriile in toate directiile, i-am rugat sa rezolve macar mirosul si au depus efort sa ma multumeasca 🙂 nu a fost 100% dar am apreciat intentia.

Legat de transferuri si excursii – Connections, super buni si profi 🙂 am luat 4 excursii de la ei (ni s-a parut mai safe asa decat sa conducem noi o masina, e mega nebunie indeed!); totul a fost perfect, mereu la timp, f draguti, prietenosi, nu am de ce sa ma plang.

Am facut multe “first times” in Mauritius deci all in all un succes 🙂 este on insula ofertanta unde poti sa faci tot felul de activitati!

Interactiunea cu leii a fost magica ❤️ sa vad balene la 1 m de mine OAU!! sa ma balacesc cu delfinii superrrrr! One love speedboat mega fun, ai avut dreptate! o sa tin minte toate partile bune ale vacantei! 🤩

Cosmin, iti multumesc tare mult, chiar am simtit ca este un pachet personalizat si apreciez fff tare acest lucru 🙂 in continuare o sa vorbesc despre voi la toti cunoscutii mei pentru ca meritati! #mauritiusparadise

Oferte recomandate in Mauritius

Luna de miere Mauritius 2021

Mauritius

Luna de miere

Vacante romantice si recomandari pentru luna de miere in Mauritius - oferte Mauritius 2021

DETALII

Vacanta in familie, alaturi de noi, in Mauritius – Insula Paradisului

Mauritius

Family Holidays

Program special creat pentru familiile cu copii in Insula Mauritius in vacanta de toamna 2020. Sejur dedicat celor mari si celor mici in vacanta elevilor din luna octombrie - noiembrie 2020 cu plecare pe 26.10.2020 - hoteluri, excursii si activitati selectate special pentru familiile cu copii.

DETALII

Oferta promotionala in Mauritius la hotelurile din lantul Sun Resorts

Promotii

Luna de miere

Oferta speciala Mauritius - promotie Sun Resorts 2020

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro