Irina si Ionut - Testimonial vacanta Mauritius - Ianuarie 2020

Per total a fost o vacanta peste asteptari, insula este mai frumoasa decat mi-am imaginat, foarte verde, servicii de calitate, la retur am zburat cu Air Mauritius...au fost peste Air France :).

Buna, Cosmin,

Am revenit dupa vacanta, back to reality :)) si tin sa iti multumim pentru tot.
Partenerii tai din Mauritius au fost la inaltime, foarte profesionisti, soferul pe care l-am avut la transfer un om deosebit (nu i-am retinut numele, dar era oricum singurul care conducea cea mai noua masina a companiei, un Hyundai Tucson). Am mers intr-o excursie in vestul insulei si am avut o ghida ff buna si toata experienta a fost de nota 10…si stii bine ca lucrez in domeniu si sunt foarte pretentioasa :). Hotelul a fost exact asa cum ma asteptam ca resort, mancare buna, servicii ok, plaja super, wifi 5*, singurul minus bautura care era fff proasta…vinul de ff slaba calitate si pe partea de entertainment iar destul de slab.
Unul dintre motivele pt care am ales hotelul Ambre a fost pt ca era aproape de Ile deux cerfs, facea parte din acelasi lant turistic. Ne-a costat doar taxi pana la Pointe Maurice si de acolo aveam barca rapida gratuit si acces gratuit la plaja privata. A fost o experienta deosebita, aproape ca am avut plaja numai pt noi.
Am avut parte si de putina aventura, ne-am incumetat sa urcam si pe vf Le Mourne, desi nu este un munte inalt, la un moment dat este foarte abrupt si stai putin in cumpana daca te poti aventura sau nu, mai ales ca franghiile de ajutor care erau in trecut, acum nu mai sunt. A fost o urcare dificila, dar a meritat din plin. Nu stiu daca ai reusit sa ajungi, iti trimit cateva poze.
Per total a fost o vacanta peste asteptari, insula este mai frumoasa decat mi-am imaginat, foarte verde, servicii de calitate, la retur am zburat cu Air Mauritius…au fost peste Air France :).

Oferte recomandate in Mauritius

Luna de miere Mauritius 2021

Mauritius

Luna de miere

Vacante romantice si recomandari pentru luna de miere in Mauritius - oferte Mauritius 2021

DETALII

Vacanta in familie, alaturi de noi, in Mauritius – Insula Paradisului

Mauritius

Family Holidays

Program special creat pentru familiile cu copii in Insula Mauritius in vacanta de toamna 2020. Sejur dedicat celor mari si celor mici in vacanta elevilor din luna octombrie - noiembrie 2020 cu plecare pe 26.10.2020 - hoteluri, excursii si activitati selectate special pentru familiile cu copii.

DETALII

Oferta promotionala in Mauritius la hotelurile din lantul Sun Resorts

Promotii

Luna de miere

Oferta speciala Mauritius - promotie Sun Resorts 2020

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro