Testimonial vacanta Thailanda - Bangkok si insula Koh Chang - Mirela Chirca - februarie 2018

Multumim echipei Fresh Holidays si in special tie Cosmin pentru vacanta personalizata. Deja ne gandim la urmatoarea vacanta, sper ca esti pregatit!!!

Multumim echipei Fresh Holidays si in special tie Cosmin pentru vacanta personalizata (  sincer nu stiu cum ne-am fi descurcat fara un program organizat:))

Pot incepe prin a povesti ca primirea in Bangkok a fost foarte bine organizata cu un ghid destul de bun vorbitor de limba engleza ( ceea ce este destul de greu sa gasesti in Bangkok din cate am observat:)

 

Am fost foarte uimiti de simplitatea si de cat de umili au fost atat ghida noastra dar si soferul pe care l-am cerut  pe tot parcursul vizitelor la diverse obiective turistice.

Ne-a placut foarte mult in vechiul oras Ayutthaya.

 

Sugestie pentru viitor : in vizita spre Death railway am descoperit un loc minunat unde ne-ar fi placut sa petrecem noaptea, avand in vedere ca a fost un drum destul de lung pana acolo si inapoi.

 

Locul se numeste Niverkwai Cabin unde am si coborat de altfel pentru a ne intoarce spre Bangkok.

Ne-a incantat  plimbarea cu barca pe canalele din Bangkok unde am hranit pestii, am vizitat temple, intr-un cuvant a fost de vis, o alta cultura , civilizatie si atat de diferit totul. Merita vizitat macar o data in viata!

 

Atat hotelul din Bangkok cat si cel din Koh Chang au fost foarte ok si cei care lucreaza acolo foarte primitori si dispusi sa te ajute ( cu toate ca vorbesc/ inteleg cu greu engleza, dar ne-am descurcat)

 

Hotelul de pe insula a fost foarte bine amplasat pe o plaja cu nisip alb unde se gaseau cateva restaurante, ceea ce i-a oferit un plus din start.

 

Activitatile de pe insula au fost diverse de la snorkelling si elephant trekking pana la canoe, vizite la piata pentru a ne lua diverse fructe proaspat culese si multa relaxare prin faimoasele masaje thailandeze.

 

Suntem incantati de organizarea de pe tot parcursul vacantei si recomand pentru cei care merg pentru prima data in Thailanda sa viziteze si partea culturala a acestei tari, nu doar faimoasele insule.

 

Deja ne gandim la urmatoarea vacanta, Cosmin sper ca esti pregatit!!!

Oferte recomandate in Thailanda

Oferta Revelion in Krabi – Thailanda

Craciun si Revelion

Luna de miere

Oferta Revelion 2021 in Thailanda - Krabi, cu zbor inclus din Bucuresti

DETALII

Circuit Thailanda si Cambodgia cu sejur la plaja in Krabi sau Phuket

Luna de miere Thailanda

Luna de miere

Circuit in Thailanda si Cambodgia 2021, din Bangkok prin Ayuthaya si pana in Siem Reap, cu plaja in Krabi sau Phuket, la alegere. Program de lux, cu ghid si soferi vorbitori de limba engleza. Experiente autentice in Asia de Sud-Est. Zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Oferta last minute vacanta Phuket si Khao Lak – Thailanda

Luna de miere Thailanda

Luna de miere

Oferta last minute vacanta exotica 2021 in Thailanda - Phuket si Khao Lak, cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro