Testimonial vacanta Thailanda (Krabi)-Singapore-Bintan - Radu Stefan Dinescu - martie-aprilie 2018

Recomandam cu caldura pachetele exotice pentru care cei de la Fresh Holidays ne-au depasit asteptarile! 5+++ ! Keep it this way, Fresh ! :)

Una dintre putinele agentii de turism care ne-a surprins!

 

Vacanta personalizata din Thailanda (Krabi) > Singapore > Indonezia (Bintan – locatie recomandata de ei) a fost de vis.

 

Totul merita 5 stele, de la zborul cu Qatar, fara cusur si high-class, pana la serviciile de la sol (transferuri aeroport <> hotel si retur si ferry) si profesionalismul celor de la Fresh Holidays.

 

Recomandam vacantele din minunatele taramuri ale Asiei de Sud-Est si nu numai, prin cei de la Fresh. Atentia la detalii si la personalizarea solicitata de noi + recomandarile facute de catre Ecaterina si Cosmin ne-au convins ca pe viitor sa accesam serviciile lor, atat pentru destinatiile exotice cat si pentru alte servicii de turism, mai ales cele personalizate.

 

Recomandam cu caldura pachetele exotice pentru care cei de la Fresh Holidays ne-au depasit asteptarile (mereu atent la detalii, repet – inclusiv confirmari pe Whatsapp ca totul este in regula si update periodic ca sa verifice ca am primit corect ceea ce am platit si la ce standarde ne-am asteptat).

 

Pentru cei pasionati, pe scurt, despre aventura noastra:

In Krabi am stat la Holiday Inn Ao Nang, o locatie de 4 stele pentru care merita 5 fara probleme, atat la servicii cat si la cazare si amabilitate. Recomandam de asemenea tururi la Phi Phi, Hong Island si 4 Islands cu Nang An Travel & Tour (au agentie vis-a-vis de hotel). Nu uitati ca in Thailanda tarifele se negociaza pana la aprox. 50%, depinde de abilitatile fiecaruia! 🙂

 

Singapore are multe de vizitat si de spus (noi am stat 3 zile si am vazut aproximativ tot ce ne-am propus – recomandam Nigh Safari si vizitele pe jos in China Town, Little India si Arab Street). Preturile insa sunt pe masura, nu degeaba este numit “Londra Asiei” – pentru cei “gourmet”, se poate manca street food pana tarziu in noapte in China Town si in piata Lau Pa Sat.

 

Bintan este o insula la 45 min de Singapore (cu Ferry), care are niste peisaje de vis si un resort pe masura: Nirwana Gardens. Serviciile si aici au fost de 5 stele in acest gigantic resort (nu aveti cum sa va plictisiti).

 

5+++ ! Keep it this way, Fresh ! 🙂

Oferte recomandate in Thailanda

Oferta last minute vacanta Krabi – Thailanda

Luna de miere Thailanda

Luna de miere

Oferta last minute vacanta exotica in Thailanda - Krabi 2019 - 2020, cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Oferta last minute vacanta Phuket si Khao Lak – Thailanda

Luna de miere Thailanda

Luna de miere

Oferta last minute vacanta exotica 2020 in Thailanda - Phuket si Khao Lak, cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Circuit Bangkok si Nordul Thailandei cu sejur la plaja in Krabi sau Phuket

Luna de miere Thailanda

Luna de miere

Circuit de vis in Thailanda, din Bangkok si pana in cele mai pitoresti regiuni din Nordul Thailandei, cu plaja in Krabi sau Phuket. Program de lux, cu ghid si soferi vorbitori de limba engleza. Experiente autentice in Asia de Sud-Est. Zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro