Testimonial luna de miere Singapore si Bintan - Roxana si Catalin - octombrie 2018

Recomandam din inima echipa Fresh Holidays si va multumim inca o data pentru o vacanta memorabila.

Incep prin a iti multumi tie, Ecaterina, pentru toata rabdarea si suportul oferit, pentru ca noi sa avem o luna de miere de neuitat.

V-am descoperit intamplator, si datorita tie am intalnit o agentie de turism care ne-a impresionat prin profesionalism, seriozitate, implicare si siguranta.

Pentru luna noastra de miere nu stiam sigur unde vrem sa ajungem, stiam doar ca vrem ceva deosebit, un loc aparte si memorabil.Asa am ajuns sa alegem cu ajutorul Ecaterinei 2 destinatii diferite:Singapore si insula Bintan, si desi am avut parte de multe transferuri dintr-o tara in alta, nu am avut nici un moment grija bagajelor, asta datorita partenerilor vostri locali , care ne-au asigurat intotdeauna toate conditiile, pentru ca noi doar sa ne bucuram de vacanta.

In Singapore am calatorit in viitor, un oras / stat extrem de dezvoltat, cu cladiri spectaculoase si moderne, cu mari centre comerciale , cu o civilizatie si un inalt standard de viata.

In insula Bintan pe de alta parte, am descoperit o insula spectaculoasa, cu vegetatie luxurianta, peisaje si plaje superbe, o insula in care te poti bucura in voie de linistea naturii, de sunetul valurilor, o insula neexploatata inca de foarte multi turisti(ceea ce noua ne-a placut foarte mult)

Cu siguranta ar fi mult mai multe de povestit despre ambele locuri, insa cred ca sunt putine cuvinte care sa descrie exact ceea ce simti acolo, doar vizitandu-le poti trai si simti farmecul, cultura si civilizatia lor aparte.

Recomandam din inima echipa Fresh Holidays si va multumim inca o data pentru o vacanta memorabila.

Cu drag, Roxana si Catalin!

Oferte recomandate in Singapore si Indonesia

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja

Luna de miere Bali

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Bali

DETALII

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Luna de miere Bali

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

DETALII

Circuit Borneo si Bali – experiente eco, urangutani si clipe de rasfat la plaja in Bali

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet de 10 zile in Borneo si Bali, in care am combinat ingrediente eco cu magia momentelor de relaxare la plajele balineze. Acesta este un program nou marca Fresh Holidays, in cadrul caruia te vei putea bucura de experiente autentice in inima rezervatiei naturale, vei descoperi habitatul natural al maimutelor Proboscis si al urangutanilor, iti vei dezvolta atitudinea eco-responsabila si vei avea parte de momentele tale de rasfat, relaxare si meditatie intr-un cadru idilic balinez.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro