Testimonial luna de miere Singapore si Bintan - Roxana si Catalin - octombrie 2018

Recomandam din inima echipa Fresh Holidays si va multumim inca o data pentru o vacanta memorabila.

Incep prin a iti multumi tie, Ecaterina, pentru toata rabdarea si suportul oferit, pentru ca noi sa avem o luna de miere de neuitat.

V-am descoperit intamplator, si datorita tie am intalnit o agentie de turism care ne-a impresionat prin profesionalism, seriozitate, implicare si siguranta.

Pentru luna noastra de miere nu stiam sigur unde vrem sa ajungem, stiam doar ca vrem ceva deosebit, un loc aparte si memorabil.Asa am ajuns sa alegem cu ajutorul Ecaterinei 2 destinatii diferite:Singapore si insula Bintan, si desi am avut parte de multe transferuri dintr-o tara in alta, nu am avut nici un moment grija bagajelor, asta datorita partenerilor vostri locali , care ne-au asigurat intotdeauna toate conditiile, pentru ca noi doar sa ne bucuram de vacanta.

In Singapore am calatorit in viitor, un oras / stat extrem de dezvoltat, cu cladiri spectaculoase si moderne, cu mari centre comerciale , cu o civilizatie si un inalt standard de viata.

In insula Bintan pe de alta parte, am descoperit o insula spectaculoasa, cu vegetatie luxurianta, peisaje si plaje superbe, o insula in care te poti bucura in voie de linistea naturii, de sunetul valurilor, o insula neexploatata inca de foarte multi turisti(ceea ce noua ne-a placut foarte mult)

Cu siguranta ar fi mult mai multe de povestit despre ambele locuri, insa cred ca sunt putine cuvinte care sa descrie exact ceea ce simti acolo, doar vizitandu-le poti trai si simti farmecul, cultura si civilizatia lor aparte.

Recomandam din inima echipa Fresh Holidays si va multumim inca o data pentru o vacanta memorabila.

Cu drag, Roxana si Catalin!

Oferte recomandate in Singapore si Indonesia

Circuit Java si Bali – 11 zile de experiente autentice in Indonezia

Indonesia

Luna de miere

Circuit complet 11 zile in Indonezia - vacanta exotica in Java si Bali - 11 zile pline de experiente pur autentice, in care vei intelege mai bine bine cultura si obiceiurile indoneziene, intr-un program ce te va purta din Jogjakarta si pana in Insula Zeilor - Bali.

DETALII

Oferta sejur combinat Bali – Ubud si Plaja in Insulele Gili

Luna de miere Bali

Luna de miere

Un mix de experiente Balineze - sejur combinat Ubud si Plaja in Insulele Gili

DETALII

Oferta sejur combinat Singapore – Insula Bintan 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Insula Bintan

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Insula Bintan. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro