Testimonial Luna de Miere in Mauritius - Roxana si Cosmin - Octombrie 2018 - Hotel Tropical Attitude

Luna noastra de miere a fost minunata. Insula Mauritius este intr-adevar impresionanta, o locatie de vis, ideala pentru a-ti petrece vacanta, cu atat mai mult luna de miere in cazul nostru.

Buna Ecaterina,

Luna noastra de miere a fost minunata. Insula Mauritius este intr-adevar impresionanta, o locatie de vis, ideala pentru a-ti petrece vacanta, cu atat mai mult luna de miere in cazul nostru. Din pacate timpul a trecut foarte repede, insa suntem constienti ca ceea ce e frumos trece repede.
Vrem sa iti multumim in special tie, dar si echipei Fresh Holidays pentru sfaturile pe care ni le-ati dat, pentru disponibilitate si promptitudine, deoarece poate te-am stresat cu intrebari si in intervale de timp nepotrivite (ne cerem si scuze pentru asta), insa tu ai fost mereu draguta si ne-ai raspuns.
Am cumparat excursiile de la partenerul agentiei care a venit la hotel sa ne prezinte ofertele si am fost multumiti de acest aspect deoarece ne-a usurat modalitatea de a vizita frumoasele atractii din Mauritius. Astfel am stat fara stres, in fiecare dimineata soferul si ghidul nostru ne lua de la hotel la o ora stabilita si ne ducea pe traseul pe care noi il alesesem, ne povestea despre atractii, despte cultura lor, despre oameni, erau foarte draguti si atenti cu noi. De altfel, toti oamenii de acolo erau foarte draguti si amabili, zambitori si pozitivi.
Din pacate nu am putut vizita toate atractiile de pe insula deoarece nu ne-a permis timpul. Cele 8 zile au trecut extrem de repede, insa am ramas cu amintiri de neuitat din frumoasa noastra luna de miere.
Multumim mult Ecaterina pentru tot, probabil ne auzim la urmatoarea vacanta. Te imbratisam.
Roxana si Cosmin

Oferte recomandate in Mauritius

Oferta promotionala in Mauritius la hotelurile din lantul Sun Resorts

Promotii

Luna de miere

Oferta speciala Mauritius - promotie Sun Resorts 2019

DETALII

Oferta Revelion Mauritius 2020

Craciun si Revelion

Promotii

Oferta Revelion Mauritius 2020 cu zbor inclus din Bucuresti

DETALII

Oferta Otentik Mauritius – vacanta activa si sejur la plaja – 7 nopti

Mauritius

Luna de miere

Experiente autentice in Mauritius, Insula Paradisului, intr-un program activ, eco, in cadrul unui Otentik Eco Tent, combinat cu momente de rasfat la plaja la hotel Zilwa Attitude. Recomandat pentru persoane active si pentru luna de miere. Transferuri incluse. Pachet promotional 2019 cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro