Testimonial vacanta romantica Thailanda - Vlad si Ana - 2015

Am rezervat calatoria in Thailanda prin intermediul Fresh Holidays la sfarsitul lunii ianuarie 2015.

Am rezervat calatoria in Thailanda prin intermediul Fresh Holidays la sfarsitul lunii ianuarie 2015. Vremea in acea perioada este ideala nefiind nici canicula si nici pericol de ploi. In plus pentru cei care vor o vacanta mai lunga este si mai usor sa iti iei concediu. La sosire in Bangkok am fost intampinati de ghidul privat care ne-a asteptat si ne-a condus catre hotel.
Bankok – un oras al contrastelor. Plin de viata, lumini, turisti, zgarie-nori, mancaruri traditionale pragatite pe loc, temple si multe altele pe care de fapt nu le poti cuprinde in doar cateva zile. In cele 5 zile petrecute in Bangkok au fost organizate tururi cu ghid privat la diferitele puncte de atractie, piata flotanta unde poti gasi cele mai variate ornamente si suveniruri, templele Budhiste de sute de ani precum si palatul regal – unul dintre cele mai frumoase din cele pe care mi-a fost dat sa le vizitez.
Partea doua a vacantei am petrecut-o pe insula Elefantilor. Peisaje superbe, atmosfera de relaxare totala, activitati diverse precum: Caiac, Sailing etc. Cazarea a fost intr-unul dintre cele mai frumoase complexe hoteliere cu tematica, in natura, ca un mic satuc, cu case din paie si stuf, insa cu confort de 4 stele. Seara program de relaxare cu o trupa formata din 2 chitaristi foarte talentati care interpretau orice cantec la cerere si ofereau ocazia doritorilor din public sa cante live. Intr-un cuvant o vacanta de neuitat! Multumim Fresh holidays! ­čÖé

Oferte recomandate in Thailanda

Circuit Thailanda si Cambodgia cu sejur la plaja in Krabi sau Phuket

Luna de miere Thailanda

Luna de miere

Circuit in Thailanda si Cambodgia 2021, din Bangkok prin Ayuthaya si pana in Siem Reap, cu plaja in Krabi sau Phuket, la alegere. Program de lux, cu ghid si soferi vorbitori de limba engleza. Experiente autentice in Asia de Sud-Est. Zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Oferta last minute vacanta Krabi – Thailanda

Luna de miere Thailanda

Luna de miere

Oferta last minute vacanta exotica in Thailanda - Krabi 2021, cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Oferta Revelion in Krabi – Thailanda

Craciun si Revelion

Luna de miere

Oferta Revelion 2021 in Thailanda - Krabi, cu zbor inclus din Bucuresti

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro