Lucia si Adrian - Testimonial vacanta in Singapore si Bintan - octombrie 2019

Nu pot să nu menționez cazările excepționale în Singapore ( Oasia Hotel Downtown) și în Bintan - Mayang Sari Beach Resort ( în bungalow-ul de pe malul mării adormeam în zgomotul valurilor ).

Mulțumin Cosmin și Fresh Holidays pentru cele 10 zile minunate pe care le-am petrecut în Singapore și insula Bintan. Vacanța personalizată a fost de vis.

 

Cosmin a fost persoana noastră de contact care ne-a ajutat cu o mulțime de informații și a fost mereu prompt la orice întrebare pe care am avut-o cu privire la excursie ( inclusive confirmări pe Watsapp că totul este în regulă).
Singapore a fost primul nostru contact cu Asia, iar experiențele pe care le-am trăit aici nu pot fi comparate cu nimic din ce am văzut în Europa. Faimosul hotel Marina Bay Sands față în față cu impozantul district financiar foarte luminat noaptea, spectacolele de lumini și muzică de la Gardens by the Bay și Marina Bay Sands, insula Sentosa, gradina botanică, Little India, Chinatown, cartierul arab și nu în ultimul rând aeroportul Changi sunt doar câteva dintre atracțiile turistice care ne-au impresionat puternic. Arhitectura impresionantă a zgârie – norilor ( aproape fiecare clădire are un spațiu verde pe acoperiș, etaje intermediare sau în loc de balcoane) contrastează în mod plăcut cu clădirile din perioada colonială, frumos restaurate și transformate în magazine, cafenele, restaurante.

 

Bintan – o insula superbă, cu peisaje și plaje de vis, la 45 de min ( cu ferry) de Singapore. Serviciile oferite de resortul Nirwana Gardens au fost de nota 10.

 

Nu pot să nu menționez cazările excepționale în Singapore ( Oasia Hotel Downtown) și în Bintan – Mayang Sari Beach Resort ( în bungalow-ul de pe malul mării adormeam în zgomotul valurilor ).

 

Mult succes în continuare Fresh Holidays! Recomand cu mult drag!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro