Testimonial Luna de miere in Creta - Stefania si Bogdan Goran - iulie-august 2018

In concluzie, am fost multumiti de alegerea facuta si cu siguranta o sa revenim la Fresh Holidays si pentru alte destinatii.

Inca de la inceput ne-am dorit sa avem parte de o vacanta frumoasa, insa nu stiam exact unde, stiam doar cam ce buget avem.

 

Prin intermediul Facebook am ajuns la agentia Fresh Holidays, o agentie pe care o recomandam cu drag. Ecaterina ne-a autat sa gasim o destinatie pe placul nostru si care sa se incadreze si in buget –> Creta. Ea ne-a ajutat cu toata organizarea (transport, cazare, indicatii de ordin logistic) astfel incat noi nu a trebuit decat sa ne bucuram de vacanta.

 

Cat despre destinatie…hotelul ales a fost bine pozitionat, a oferit servicii de calitate si avea un personal foarte amabil si gata sa ajute in orice moment. Tour operatorul din Creta avea ghizi ce vorbeau limba romana si ne-au ajutat cu informatii utile referitoare la insula. De asemenea ofereau excursii foarte bune ca raport calitate-pret.

 

Iar datorita faptului ca ai trecut ca suntem in luna de miere, am gasit petale pe pat, o sampanie in camera, un cos cu fructe. De asemenea, am avut o sauna sau un hammam gratuit si intr-o zi beneficiam de mic dejun adus la camera ­čÖé

 

In concluzie, am fost multumiti de alegerea facuta si cu siguranta o sa revenim la Fresh Holidays si pentru alte destinatii.

Oferte recomandate in Insula Creta

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro