Vacanta activa Bali si Singapore - Octombrie 2016 - Ciprian si Elena Grecu

Am avut parte de o vacanta super frumoasa! La recomandarea Fresh Holidays, am ales sa vizitam 2 zone din Asia foarte diferite, atat ca dezvoltare cat si ca mentalitate.

Singapore si Bali

Am avut parte de o vacanta super frumoasa! La recomandarea Fresh Holidays, am ales sa vizitam 2 zone din Asia foarte diferite, atat ca dezvoltare cat si ca mentalitate.

Singapore: Extraordinar! Am avut ocazia sa vedem un oras super dezvoltat si bine organizat, civilizatia este la ea acasa cand vorbim despre Singapore.

Bali: Daca mergeti doar pentru plaja trebuie sa fiti atenti in ce zona din Bali alegeti sa mergeti, cel mai bine este sa il intrebati sau sa ii spuneti lui Cosmin exact ce vreti sa faceti – el va va ghida si recomanda locurile/hotelurile/zonele potrivite. Noi am vizitat toata insula si pot spune ca a fost o experienta unica. Recomand orasul Ubud si imprejurimile. Am avut un ghid foarte bun (partener Fresh Holidays), ne-a povestit foarte multe si ne-a aratat locuri interesante (nu trebuie sa ratati piscinele naturale cu apa termala din mijlocul padurilor – sunt minunate 🙂 – rugati ghidul sa va duca la ele)

Multumesc Fresh Holidays pentru aceasta vacanta minuntata, Multumesc Cosmin Neacsu pentru recomandarile facute.

A fost minunat!

Abia asteptam urmatoarea vacanta recomandata de voi.

India venim! 🙂

#sharingtheexperienceSingapore
#sharingtheexperienceBali

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro