Testimonial Vacanta Activa in Egipt-Hurghada - Andreea - Octombrie 2018

Va mulțumesc enorm de mult pentru minunata vacanta din Egipt, Hurghada! Totul a decurs exact asa cu m-ați informat înainte de plecare.

În 2016 ne ați organizat luna de miere în Mauritius! A fost minunat! Anul acesta ne ați creat o vacanta de vis în Egipt! Va mulțumim pentru tot! Ecaterina, îți mulțumesc pentru răbdare și disponibilitate! De abia aștept sa va lansez provocarea pentru vacanta de anul viitor! Seriozitatea și grija fata de turiști va caracterizează!

 

Va mulțumesc enorm de mult pentru minunata vacanta din Egipt, Hurghada! Totul a decurs exact asa cu m-ați informat înainte de plecare. Am fost preluați de la aeroport de reprezentanții locali Tez Tour, oameni minunați și serioși. Am fost plăcut impresionați ,atât noi cât și părinții mei, de cât de corect vorbeau limba romana. Pe aceasta cale le mulțumim lui Salah și Abdallah pentru toate informațiile și excursiile minunate din frumosul Egipt! Am avut condiții de transport minunate acolo cu autocarele Tez Tour mai ales ca am călătorit destul de mult pana la piramide și pana la Luxor. Pe parcursul călătoriilor ni se explica despre cultura egipteana, despre obiectivele turistice pe care urma sa le vizitam, ni se dădeau mici ponturi de unde putem cumpăra suveniruri originale etc. Partenerii voștri din Egipt, Tez Tour, au fost absolut minunați! Cazarea de la Serenity Makadi Heights (Beach) absolut minunata, exact ca în poze. Oameni prienosi, plini de viata și dornici sa ne facă sejurul cat mai relaxant. Excursiile de la Safari și cea de la Orange Island le am cumpărat de la reprezentanții hotelului și le am luat mai ieftin decât dacă le cumpăram de la reprezentantul Tez Tour. Au fost superbe, pline de adrenalina, dar și de relaxare, snorkeling, plaja pe una din cele mai frumoase insule, plimbare cu cămilele, ATV-urile, BUGGIE, Jeep Safari, o zi în satul beduinilor, absolut minunat! Mulțumim Extra Fun Adventure (și prietenului nostru Alladin),, mulțumim Quad Tour Safari, mulțumim Tez Tour și va mulțumim vouă, dragilor pentru tot concediul nostru minunat! Iar ție, Ecaterina îți mulțumesc în mod special pentru toata disponibilitatea ta și îmi cer scuze pentru toate întrebările puse după programul vostru de munca, și la care tu îmi răspundeai cu mare drag! Și pregătește-te pentru o noua provocare pentru la anul! Va pup! În comentarii o sa las poze din concediul nostru minunat!

 

Oferte recomandate pentru luna de miere

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - organizat in vacanta de iarna cu plecare pe 02.01.2020. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit de grup cu insotitor roman in Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali cu insotitor din partea agentiei si 2 date de plecare disponibile. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro