Testimonial Vacanta Africa de Sud - Ciprian Grecu - Noiembrie 2017

Iti multumesc Fresh Holidays pentru organizarea si recomandarea acestei vacante superbe! A fost super!

Luni ( 6 nov 2017) ne-am intors din vacanta.
Am fost in Africa de Sud, a fost super!

Am fost cu cei doi copii ai nostri (5 si 8 ani), am vazut locuri superbe, superbe – repet – Superbe! 🙂 Plimbari pe plajele a doua oceane (Indian si Atlantic), o mica balaceala in Oceanul Indian (era cam rece apa in perioada aceasta dar dupa 10 min de incercari ne-am obisnuit cu ea :). Ne-am mai plimbat prin stepa si canion, plimbare cu elicopterul, plimbare pe ocean cu barca in cautarea balenelor (si chiar le-am vazut :)), Cango Caves – una dintre cele mai cunoscute formatiuni calcaroase din lume.

Am vazut animale salbatice in safari, am vizitat un township (Langa Cape Town), am urcat pe Table Mountain (una din cele 7 minuni „noi” ale naturii), am parcurs “drumul vinului”, locuri superbe si pline cu vita de vie. Sunt multi struti in Africa de Sud – salbatici si in crescatorii (strutii si bibilicile sunt peste tot, cum sunt la noi porumbeii).

Iti multumesc Fresh Holidays pentru organizarea si recomandarea acestei vacante superbe! A fost super!

Ne-am intors cu un singur gand: explorarea continentului african. 😀
Recomand tuturor o vacanta in Africa de Sud.

Aaaa sa nu uit, zona recomandata din Africa de Sud este o destinatie sigura (nu ne-am simtit niciun moment in pericol) si cu o infrastructura de invidiat.

Oferte recomandate in Africa de Sud

Grup pentru familii cu copii in Africa de Sud in 2021 – aventuri in tara copiilor

Oferte exotice

Family Holidays

Circuit special creat pentru grupul nostru de familii cu copii in Africa de Sud. Plecam in aprilie 2021, 10 zile, in gasca vesela impreuna cu copiii, pe traseul pe care noi l-am mai parcurs deja, intr-un program deosebit atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Zanzibar 2021

Promotii

Family Holidays

Vacanta recomandata pentru familii cu copii in Zanzibar. Selectie de hoteluri all inclusive recomandate pentru familii cu copii.

DETALII

Circuit Africa de Sud 2021 pentru familii – aventuri in tara copiilor

Oferte exotice

Family Holidays

Circuit self-drive in Africa de Sud, recomandat familiilor cu copii - 8 nopti/ 9 zile pe traseul Cape Town – Cape Peninsula – Stellenbosch – Mossel Bay – Oudshoorn– Knysna – Plettenberg Bay – Port Elizabeth

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro