Testimonial Vacanta Africa de Sud - Ciprian Grecu - Noiembrie 2017

Iti multumesc Fresh Holidays pentru organizarea si recomandarea acestei vacante superbe! A fost super!

Luni ( 6 nov 2017) ne-am intors din vacanta.
Am fost in Africa de Sud, a fost super!

Am fost cu cei doi copii ai nostri (5 si 8 ani), am vazut locuri superbe, superbe – repet – Superbe! 🙂 Plimbari pe plajele a doua oceane (Indian si Atlantic), o mica balaceala in Oceanul Indian (era cam rece apa in perioada aceasta dar dupa 10 min de incercari ne-am obisnuit cu ea :). Ne-am mai plimbat prin stepa si canion, plimbare cu elicopterul, plimbare pe ocean cu barca in cautarea balenelor (si chiar le-am vazut :)), Cango Caves – una dintre cele mai cunoscute formatiuni calcaroase din lume.

Am vazut animale salbatice in safari, am vizitat un township (Langa Cape Town), am urcat pe Table Mountain (una din cele 7 minuni „noi” ale naturii), am parcurs “drumul vinului”, locuri superbe si pline cu vita de vie. Sunt multi struti in Africa de Sud – salbatici si in crescatorii (strutii si bibilicile sunt peste tot, cum sunt la noi porumbeii).

Iti multumesc Fresh Holidays pentru organizarea si recomandarea acestei vacante superbe! A fost super!

Ne-am intors cu un singur gand: explorarea continentului african. 😀
Recomand tuturor o vacanta in Africa de Sud.

Aaaa sa nu uit, zona recomandata din Africa de Sud este o destinatie sigura (nu ne-am simtit niciun moment in pericol) si cu o infrastructura de invidiat.

Oferte recomandate in Africa de Sud

Safari in Kenya si plaja in Zanzibar 2019 – Program de grup all inclusive cu insotitor roman

Oferte exotice

Circuit cultural de grup

Safari in Kenya si plaja in Zanzibar - program Premium Luxury - o experienta memorabila pe care fiecare calator pasionat de natura si aventura trebuie sa o triasca macar o data in viata. Safari, aventura, contact cu comunitatile locale si relaxare in lodge-uri de calitate + plaja si relaxare in apele turquise ale Oceanului Indian in Insula Zanzibar. Program complet de grup cu insotitor roman.

DETALII

Safari in Kenya – program Essential Kenya safari experience si sejur la plaja in Zanzibar

Oferte exotice

Luna de miere

Safari in Kenya - o experienta memorabila pe care fiecare calator pasionat de natura si aventura trebuie sa o triasca macar o data in viata. Safari, aventura, contact cu comunitatile locale si relaxare in lodge-uri de calitate. Program complet tur privat pentru minim 2 persoane, cu plecari zilnice, garantate. Zbor si transferuri incluse.

DETALII

Program Self-Drive Africa de Sud si safari in Kruger – experiente de top in Africa de Sud

Oferte exotice

Luna de miere

Program self-drive in Africa de Sud - 14 zile pline de aventura, intr-o experienta completa a unei vacante 100 % flexibile. Cursuri de golfuri, orase pitoresti, podgorii renumite si ture memorabile de safari - toate te asteapta sa le explorezi, intr-un program self-drive memorabil.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro