Horia si Iuliana - Testimonial vacanta in Bali si Gili - august 2019

Când ne-am întors în tara am adus cu noi nu doar 10 kg de amintiri (la propriu), ci și dragostea de ayam goreng, nasi goreng, pisang goreng și alte "goreng"-uri.

Mulțumim Fresh Holidays pentru o vacanta extraordinara! Datorita vouă am urcat pe Mount Batur, ne-am dat cu caiacul pe Ayung River și am făcut scuba la coral reef, țestoase, Nemo și alți pești spectaculosi 😁😁

 

Când ne-am întors în tara am adus cu noi nu doar 10 kg de amintiri (la propriu), ci și dragostea de ayam goreng, nasi goreng, pisang goreng și alte “goreng”-uri. Cum se întâmplă de fiecare data, Fresh Holidays a adaptat perfect circuitul Bali – Lombok – Gili air pentru noi, astfel încât sa îmbine activitățile mai mult sau mai putin extreme, care ne caracterizează, cu linistea și relaxarea din terasele minunate de orez, templele spectaculoase și sesiunile plăcute de masaj.

 

Awesome experience! 😊😊👍

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro