Testimonial vacanta Bali si Singapore - premiu castigat de Daniel si Izabela in urma campaniei "Da ReFresh" din 2015

In final, vreau sa le multumim Ruxandrei si lui Cosmin pentru acest concediu deosebit si pentru faptul ca toate detaliile discutate cu ei au fost intocmai, asa cum s-a intamplat de fiecare data cand ne-au planificat ei concediile.

Pentru o vacanta inedita si impresionanta va recomandam cu incredere Fresh Holidays!!!!!
Am ales sa incep asa testimonialul pentru ca sunt convins ca au fost foarte multe persoane care au avut anumite dubii in ceea ce priveste veridicitatea si corectitudinea concursului organizat de Fresh Holidays in cursul anului trecut(asa cum probabil as fi fost si eu daca nu eram castigatorul concursului si daca nu ii cunosteam pe cei care stau in spatele vacantelor frumoase si linistite in care am plecat in ultimii 5 ani). Pentru toti acestia confirm ca acest concurs a fost mai mult decat corect, iar premiul a intrecut asteptarile, dupa cum veti vedea in pozele atasate .
Trecand direct la subiect, vacanta a inceput inca de cand am urcat in avion, avand in vedere ca Ruxandra si Cosmin ne-au gasit zboruri cu Qatar Airways, companie ce iti ofera toate conditiile astfel incat zborul de aprox.14 ore sa treaca intr-un mod placut.
Ajungand in Singapore am fost intampinati de colaboratorii Fresh Holidays ne-au prezentat cele mai importante obiective de vizitat. Au urmat 3 zile maraton in care am urmat cu „sfintenie” planul discutat cu Cosmin, incepand cu Marina Bay, Flayer-ul, faleza de langa Marina Bay, Gradina Botanica, Insula Sentosa, Gradina Zoologica si cartierul Indian si Chinezesc.
La sfarsitul celor trei zile pline petrecute in Singapore am plecat spre Bali. In Bali am fost cazati la resortul Air Bali Boutique, resort in cadrul caruia simti ca te afli intr-o alta lume(o oaza de liniste, verdeata si oameni care stau la dispozitia ta sa iti satisfaca orice dorinta). Au urmat apoi 5 zile in care am urmat inca o data planul discutat cu Cosmin, plan ce il detaliez prin pozele atasate)). Bali este o destinatie la care am visat si in care cu siguranta mai dorim sa ajungem pentru ca nu te poti multumi cu doar o vacanta in acest paradis.
In final, vreau sa le multumim Ruxandrei si lui Cosmin pentru acest concediu deosebit si pentru faptul ca toate detaliile discutate cu ei au fost intocmai, asa cum s-a intamplat de fiecare data cand ne-au planificat ei concediile.

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro