Testimonial Vacanta Bali si Singapore - Renata Cheptene - Decembrie - Ianuarie 2018

Aceasta a fost prima noastra experienta cu Fresh Holidays, dar stim ca vom apela la ei si pentru alte vacante, pentru ca au fost excelenti!

Nu am decat cuvinte de lauda si multe multumiri echipei de la Fresh Holidays!

 

Vreau sa punctez ca de la bun inceput au fost promti, flexibili si foarte implicati in ceea ce priveste planificarea vacantei si au raspuns la orice solicitare din partea noastra. Voi specifica mai jos motivele care m-au facut sa fac aceste aprecieri:

 

Promtitudine – au raspuns la toate emailurile in aceeasi zi, mi-au oferit in detaliu toate informatiile de care aveam nevoie si nu mi-au lasat niciodata impresia ca as fi prea insistenta sau ca nu au timp de mine;

 

Flexibilitate – initial, oferta pentru acest sejur implica mai putine nopti in Singapore fata de ce ne doream, dar au customizat itinerarul conform preferintelor noastre, iar acest lucru nu ti-l poate oferi o buna parte din agentiile de turism din Romania;

 

Implicare – cel mai mult am tinut legatura cu Cosmin, a inteles si a venit in intampinarea oricaror nelamuri pe care le aveam. Mi-a lasat impresia ca este un om foarte organizat si chiar am simtit ca aveam asistenta din partea agentiei inainte, in timpul si dupa terminarea sejurului;

 

La destinatie, serviciile au fost asa cum ne-au fost promise de la bun inceput (e important, pentru ca atunci cand iei un sejur la pachet, de cele mai dese ori se intampla ca ceva sa nu fie chiar asa ca in “pliant”). Cazarile, transferurile aeroport-hotel-aeroport, partenerii locali (ghizii), excursiile, totul a fost ca la carte.

 

Atunci cand pleci intr-o destinatie exotica, toate aceste aspecte conteaza foarte mult, pentru ca nu le poti remedia cu usurinta, asa cum s-ar intampla intr-un sejur in Europa.

 

Aceasta a fost prima noastra experienta cu Fresh Holidays, dar stim ca vom apela la ei si pentru alte vacante, pentru ca au fost excelenti!

 

Multumim!

Oferte recomandate in Bali

Oferta sejur combinat Singapore – Bali 2020 – 2021, recomandat pentru luna de miere

Luna de miere Bali

Luna de miere

Experiente autentice intr-un program romantic, activ, recomandat in special pentru luna de miere - Sejur combinat Singapore cu Plaja in Bali. Pachete promotionale cu zbor inclus din Bucuresti.

DETALII

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali

Promotii

Family Holidays

Vacanta pentru familii cu copii in Singapore si Bali 9 nopti - Plecari oricand la cerere in 20202. Family Holiday by Fresh Holidays - program complet cu toate zborurile, excursiile si serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Singapore – Malaezia – Bali 16 zile – aventura, cultura, explorare si relaxare

Singapore

Luna de miere

Circuit cultural, de aventura si experiential in Singapore - Malaezia si Bali. Include vizite si programe autentic locale, aventura si explorare in jungla, cazari 4 si 5* atent selectat si verificate impreuna cu partenerii nostri, natura, plaja si relaxare, gastronomie locala si servicii complete 24/7 la fata locului.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro