Testimonial vacanta Costa Rica - Familia Popa - februarie 2021

Povestea calatoriei in familie a fam. Popa si Brinza, in Costa Rica, in februarie 2021

Ne_am întors recent din Costa Rica unde am petrecut aproape doua săptămâni cu tot cu drumul luuung…

Pe toate cele patru segmente de zbor mincarea a fost foarte putina asa ca, sa va pregătiți cu ceva snacks_uri, sandwich-uri.

 

La dus am putut lua un hot dog în Frankfurt, la întoarcere era totul închis. Ghidul din San Jose ne_a dus la hotelul rezervat, cazarea bună, micul dejun excelent (Hotel Chrowne Plaza).

 

Excursia la Vulcanul “Poas” și gradina “La Paz” a fost minunata. Am făcut foarte multe poze.

 

Apoi am plecat la Puerto Viejo, pe malul Caraibelor, cu valuri mari și curenți puternici. Puteai face baie dar cu grija. Recomandam plajele Punta Uva, si Chiquita, ultima cu ceva stinci prin apa. Merita sa vii aici la răsărit. Era cam la 5 min de cazarea noastră de la Namuwoki lodge. Căsuțe mici, pitite în jungla. Totul curat și bine îngrijit cu respect pentru natura. Cum ieși în strada principala și o iei în dreapta, opus de centrul Puerto Viejo, e o mica terasa unde se poate minca bine.

 

În vizita la Manzanilla parc nu am văzut cine știe animale, broscuțe, paienjeni. Dar pe drumul de întoarcere e bellevue unde pot face poze superbe.

Am vizitat și satul de indieni Bri_Bri. Merita excursia. Am mincat sandwich cu banană și ciocolata pura făcută de ei.

 

Apoi am ajuns la Vulcanul Arenal, o zona minunata cu ape termale, circuitul de tiroliana, Rio Celeste cu ape albastre. Recomandam restaurantul Garra_Patta cu specialități de vita foarte bune.

 

Și apoi relaxare la Pacific la hotel Parador, așezat spectaculos pe o stinca cu servicii foarte bune. Aici am văzut iguane, scorpioni, sopirle,mici galbene. Am făcut plaja la Biesnasz beach. Sa nu va duceți dimineața cind e reflux ca va zgiriati în stinci. Plaja Manuel Antonio e minunata însă.

Ajungi cu shutlle-ul hotelului.

De mincat recomandam restaurantele “El Avion” și Ronny’s place” cu al sau apus minunat.

 

A fost o excursie minunata, excelent organizata de Fresh Holidays. Ar mai fi trebuit o zi la Pacific ca să vizitam și Parcul Național “Manuel Antonio”. Și mai puțin snorkelingul ca nu prea am văzut mare lucru.

 

Așteptăm următoarele propuneri ale domnului Cosmin Neacșu și ale agenției sale.

Popa ‘family and friends 6 persoane’

Oferte recomandate

Circuit Minunile din Peru luxury – autentic experience 2021 – Grup cu insotitor roman

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet minunile din Peru 13 zile - grup organizat cu insotitor din partea agentiei - Lima - Nasca - Arequipa - Colca - Puno - Cusco - Valea Sacra - Machu Picchu, recomandat persoanelor active, atat adulti cat si copii (peste 6 ani) ce doresc sa viziteze Peru pe indelete si sa ii descopere misterele, pas cu pas.

DETALII

Vacanta in Madeira 2021 – Grup pentru familii cu copii in Madeira

Oferte exotice

Family Holidays

Program special creat pentru familiile cu copii, in Madeira, in 2021. Parte din conceptul #familyholidaybyfreshholidays - vacanta activa si program interactiv pentru mamici, tatici si pitici in Madeira

DETALII

Vacanta Seychelles 2021 – 2022 – sejur luxury si oferte last minute

Oferte exotice

Family Holidays

Oferta last minute vacanta exotica in Seychelles cu zbor inclus din Bucuresti. Oferta Promo 2021 - 2022

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro