Testimonial vacanta Dubai - Adriana si Mihai - septembrie 2018

Abia astept sa organizez urmatoarea excursie cu voi :) Acesta a fost doar inceputul si cu siguranta va recomand cu drag cunoscutilor.  

Buna, Ecaterina!
Multumim, in primul rand, pentru tot ajutorul atat inainte cat si in timpul excursiei. Totul a decurs fara probleme.
Hotelul ales nu ne-a dezamagit cu nimic, totul a fost in regula, incepand de la primire cu o “mica surpriza de honeymoon” pana la plecare. Mancarea, oamenii, serviciile toate au fost de calitate.
Am ramas placut surprinsa de Dubai, de tot ce ofera. Desi la prima vedere totul pare lux, superficial este vorba de alta cultura, alta civilizatie cu traditii care merita sa le descoperi.
Cu siguranta ai ce face 7-8 zile, atat relaxare, cat si sa vizitezi si sa descoperi locuri noi.
Abia astept sa organizez urmatoarea excursie cu voi 🙂 Acesta a fost doar inceputul si cu siguranta va recomand cu drag cunoscutilor.
Adriana

Alte oferte recomandate

Circuit esential India de Nord – explorator in Delhi – Varanasi – Udaipur – Pushkar – Jaipur – Agra

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit esential in India cu ghid si sofer privat pentru minim 2 pax. Recomandat pentru cupluri sau grupuri de prieteni. Circuitul Nordul Indiei te poarte din Delhi pana in Varanasi si Udaipur intr-un program plin de experiente memorabile, cat pentru o viata.

DETALII

Circuit Vietnamul de Sud si exoticele plaje tropicale din Insula Phu Quoc – 10 nopti

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit in Vietnamul de Sud, recomandat pentru cei care doresc un tur scurt al atractiilor principale ale Vietnamului, completat cu un sejur relaxant in insula tropicala Phu Quoc.

DETALII

Circuit premium misterele si contrastele Indiei – Rajastan – Delhi – Varanasi – Mumbai – Tamil Nadu – Kerala – Goa

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit premium de 24 de zile, complet, activ si spiritual in India care te va purta prin cultura Indiana de la origini si pana in prezent. Timp de 24 de zile, vei putea explora pe indelete intreaga Indie, de la faimoaselor locatii UNESCO - Taj Mahal si Jaipur, orasul sfant Varanasi si plimbarile pe Gange, impresionantul Mumbai si pana la experienta backwaters, intr-un houseboat traditional si rasfatul pe plajele din Goa. Program complet cu zboruri si toate serviciile la sol incluse.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro