Testimonial vacanta Dubai - Ema si Robert - 23 ianuarie 2019

Este de vis Dubaiul, clar. A fost cea mai buna decizie cea de a inchiria masina pentru ca distantele sunt mari si a fost foarte comod. Nu am luat nicio amenda pana acum :) iar per total costurile cu masina au fost foarte ok.

Buna Ecaterina,

Acum m-am mai eliberat si pot sa-ti scriu.
Este de vis Dubaiul, clar. A fost cea mai buna decizie cea de a inchiria masina pentru ca distantele sunt mari si a fost foarte comod. Nu am luat nicio amenda pana acum 🙂 iar per total costurile cu masina au fost foarte ok.
Am reusit sa bifam cam tot ce ne-am propus sa facem – am vizitat mult, dar am avut timp sa stam si la plaja. Dubaiul are un farmec aparte, luminile, infrastructura, cladirile, desertul, mancarea, totul e wow.
Un minus am asupra hotelului, camera si parcarea mi s-au parut murdare. Desi se facea curatenie in fiecare zi, era o curatenie de a lor specifica probabil :)) Mi-a placut micul dejun in schimb si oamenii de acolo draguti 🙂
Daca m-as mai duce in Dubai, as lua un hotel cu plaja privata, este mult mai comod, plajele lor publice sunt aglomerate, iar cele private costisitoare, dar cu servicii wow.

Te pupam cu drag, Ema&Robert!

Alte oferte recomandate

Circuit Vietnamul de Sud si exoticele plaje tropicale din Insula Phu Quoc – 10 zile

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit in Vietnamul de Sud, recomandat pentru cei care doresc un tur scurt al atractiilor principale ale Vietnamului, completat cu un sejur relaxant in insula tropicala Phu Quoc

DETALII

Circuit premium misterele si contrastele Indiei – Rajastan – Delhi – Varanasi – Mumbai – Tamil Nadu – Kerala – Goa

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit premium de 25 de zile, complet, activ si spiritual in India care te va purta prin cultura Indiana de la origini si pana in prezent. Timp de 25 de zile, vei putea explora pe indelete intreaga Indie, de la faimoaselor locatii UNESCO - Taj Mahal si Jaipur, orasul sfant Varanasi si plimbarile pe Gange, impresionantul Mumbai si pana la experienta backwaters, intr-un houseboat traditional si rasfatul pe plajele din Goa. Program complet cu zboruri si toate serviciile la sol incluse.

DETALII

Circuit Iran – Oferta tur complet farmecul Iranului in 13 zile

Oferte exotice

Promotii

Circuit complet 13 zile in Iran pe traseul Teheran – Isfahan – Yazd – Kerman - Desertul Shahdad - Shiraz, recomandat persoanelor cu spirit de explorare, ce isi doresc sa descopere istoria, cultura, arhitectura, ruinele antice ce apartin Patrimoniului Mondial (precum Pasargadae sau Persepolis) si peisajele fermecatoare ale Iranului si sa se bucure de experiente autentice.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro