Testimonial vacanta Dubai - Mihaela si Sebastian - septembrie 2018

Am rămas plăcut surprinsa de cât de bine am interacționat în tot acest timp, de interesul acordat noua și de atenția la detalii. 

Bună Ecaterina,

Îți mulțumim pentru tot ajutorul acordat, fără tine ne-ar fi fost mult mai greu sa ne descurcam într-o tara total diferita de a noastră și de ce cunoaștem noi.
Am rămas plăcut surprinsa de cât de bine am interacționat în tot acest timp, de interesul acordat noua și de atenția la detalii.
Sincera sa fiu, pana de curând, evitam colaborarea cu agențiile de turism și preferam sa îmi fac singura tot ce era nevoie pentru o vacanta: sa iau bilete, sa caut cazare, sa prospectez  piața, etc.
Cu privire la Dubai și la excursia în sine, pot sa îți mărturisesc ca a fost o experienta inedita și diferita fata de tot ce am văzut pana acum: de la oamenii care sunt acolo, la mâncare, locuri, climă, etc.
Din punctul meu de vedere, Dubai merita vizitat măcar o data în viata, poți vedea evoluția omului dpdv al tehnologiei, al modului de trai și ce pot realiza de fapt oamenii cu foarte mulți bani, într-un timp foarte scurt.
Pentru ce nu as mai plăti dacă as merge acum, pentru prima data în Dubai, ar fi:
  • urcarea în Burj Khalifa – > spațiul nu este unul generos, view-ul este într-adevăr impresionant, însă este o aglomerație de nedescris sus, iar la coborâre stai la o coada imensa, care durează mai mult decât urcarea, pozele și turul în sine;
  • nu as mai vizita târgul de aur și cașmir… Este foarte obositor, chestii destul de mari și extravagante, la preturi relativ mari, nimic wow de văzut/luat.
  • Aquarium este de vizitat doar dacă ești un împătimit al viețuitoarelor și al grădinilor zoologice. Dacă nu, se poate vedea mai mult decât ok și din afara, din mall. Zona de Aquarium este foarte mica, apoi se intra în gradina zoologica. Sunt 50% pro, 50% contra.
În rest, Aqua Park-ul este superb și nu ai cum sa te plictisești, iar preturile la mancare și bautură sunt exact ca la noi la Therme de exp.
Exista activități pentru toate gusturile, iar plaja de acolo este incredibil de frumoasa, cu apa turcoaz și nisip fin.
De asemenea, croaziera în Dubai Marina merita toți banii, exista foarte multe variante, noi am luat una medie, am stat la etaj și a fost foarte frumos: am făcut poze, au avut spectacol, am cinat (toate incluse în preț).
Moscheea este o minunăție și merita văzuta, la fel și o excursie în safari nu trebuie ratata: plimbare cu atv, off-road cu mașini speciale, poze în mijlocul desertului, seara cina și spectacol în oaza, poze cu cămile, etc.
Este foarte simplu sa circuli cu metroul, puțin neplăcut din cauza mirosului greu și apăsător. Femeile au cabina speciala, bărbații la fel.
Hotelul a fost peste așteptări, personalul mai mult decât atent și amabil, curățenie, zona de piscina exterioara bine amenajata și cu un view minunat. Micul dejun la fel de bun. Ce a mai fost plăcut: foarte mulți romani cazați acolo.
Multumesc,
Mihaela

Alte oferte recomandate

Circuit esential India de Nord – explorator in Delhi – Varanasi – Udaipur – Pushkar – Jaipur – Agra

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit esential in India cu ghid si sofer privat pentru minim 2 pax. Recomandat pentru cupluri sau grupuri de prieteni. Circuitul Nordul Indiei te poarte din Delhi pana in Varanasi si Udaipur intr-un program plin de experiente memorabile, cat pentru o viata.

DETALII

Circuit Vietnamul de Sud si exoticele plaje tropicale din Insula Phu Quoc – 10 nopti

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit in Vietnamul de Sud, recomandat pentru cei care doresc un tur scurt al atractiilor principale ale Vietnamului, completat cu un sejur relaxant in insula tropicala Phu Quoc.

DETALII

Circuit premium misterele si contrastele Indiei – Rajastan – Delhi – Varanasi – Mumbai – Tamil Nadu – Kerala – Goa

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit premium de 24 de zile, complet, activ si spiritual in India care te va purta prin cultura Indiana de la origini si pana in prezent. Timp de 24 de zile, vei putea explora pe indelete intreaga Indie, de la faimoaselor locatii UNESCO - Taj Mahal si Jaipur, orasul sfant Varanasi si plimbarile pe Gange, impresionantul Mumbai si pana la experienta backwaters, intr-un houseboat traditional si rasfatul pe plajele din Goa. Program complet cu zboruri si toate serviciile la sol incluse.

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro