Testimonial vacanta in Egipt - Ana Maria - Mai 2021

Suntem foarte incantați și de colaborarea cu voi și de recomandările pe care le am primit din partea ta! 

Excursia a fost super, hotelul a fost foarte ok, mulțumim tare mult pentru recomandare! Mâncarea a fost diversificata, hotelul curat si foarte atent îngrijit! Auzisem de tot felul de probleme cu toxinfecții și am stat cu emoții, dar nu am avut de ce! Totul a fost super ok! 

Ne am întâlnit cu Momen, am fost cu el la Luxor și a fost genial genial (părinții lui Mihai erau convinși ca e mimo și de acolo am preluat și eu , dar înțeleseseră greșit) ! 

A ținut cont și de faptul ca eu am o problema de sănătate și nu prea am voie in temperaturi ridicate multă vreme și a încercat sa ne dea toate Explicațiile la umbra, ne a dus întâi in valea regilor unde era mai cald mai spre prânz… a fost minunat! Un om deosebit, pasionat, total dedicat! Mulțumim foarte mult de recomandare! Ne a zis ca ești prietenul lui, ne a povestit cum ați fost cu el in excursie, foarte simpatic!

N am mai fost la Cairo, de aceea nu am mai dat nici un semn, mo men ne a zis ca e complicat cu uberul pe acolo,iar pentru mine nu prea era ok nici cu mașina fiind destul de obositor pt ca plecam in mijlocul nopții…iar sa l luam cu noi mi se părea scumput, dar o sa mai revenim pentru piramide :)). 

Probleme nu am avut deloc, nici măcar minore, totul a fost foarte bine! 

Suntem foarte incantați și de colaborarea cu voi și de recomandările pe care le am primit din partea ta! 

 

Mulțumim tare mult!

Oferte recomandate

Circuit Minunile din Peru luxury – autentic experience 2021 – Grup cu insotitor roman

Oferte exotice

Luna de miere

Circuit complet minunile din Peru 13 zile - grup organizat cu insotitor din partea agentiei - Lima - Nasca - Arequipa - Colca - Puno - Cusco - Valea Sacra - Machu Picchu, recomandat persoanelor active, atat adulti cat si copii (peste 6 ani) ce doresc sa viziteze Peru pe indelete si sa ii descopere misterele, pas cu pas.

DETALII

Vacanta in Madeira 2021 – Grup pentru familii cu copii in Madeira

Oferte exotice

Family Holidays

Program special creat pentru familiile cu copii, in Madeira, in 2021. Parte din conceptul #familyholidaybyfreshholidays - vacanta activa si program interactiv pentru mamici, tatici si pitici in Madeira

DETALII

Vacanta Seychelles 2021 – 2022 – sejur luxury si oferte last minute

Oferte exotice

Family Holidays

Oferta last minute vacanta exotica in Seychelles cu zbor inclus din Bucuresti. Oferta Promo 2021 - 2022

DETALII

Fresh Holidays

  •    Colonel Corneliu Popeia 43, Sector 5, Bucuresti
           - vis-a-vis de Greengate

  •    Mobil: +40754 012 262
                        +40770 574 088

  •    Mail: info@freshholidays.ro